'Ex on the Beach'-Frederik afslører hemmelig aftale hjemmefra

Frederik havde en aftale med en af pigerne hjemmefra, og den fik stor betydning.

Af Louise Vilsbøl - 24. marts 2019 kl. 22:55

Frederik Skovbjerg indtog ‘Ex on the Beach’ med et brag, da han tjekkede ind i villaen som Amandas ekskæreste, som hun stadig havde følelser for, men endte med at hygge sig under lagenet med Fie Laursen den første aften. Men det viser sig, at der er en god grund til, at Frederik valgte Fie fremfor sin tidligere flirt Amanda.
– Mig og Amanda sås lidt, inden vi skulle rejse, og man kan jo ikke rigtig sige, hvor man skal hen, for det må vi ikke, men det var ikke svært at lægge to og to sammen, når hun skulle rejse samtidig med mig, og jeg har jo ligesom skrevet hende på min liste (over ekskærester, red.) og omvendt. Så vi var ligesom godt bevidste om, at vi begge to skulle derned, og vi havde sådan set på forhånd aftalt hjemmefra, at vi skulle danne par dernede, afslører Frederik og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Vred Fie efter sex i ‘Ex on the Beach’: Jeppe og jeg er uvenner

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre, hvor svimlende mange Frederik har haft sex med.


– Og jeg kommer kun ind fire dage efter, de andre er kommet, så fra min synsvinkel, når man har lavet en aftale om at spille sammen på forhånd, inden man er startet i programmet, og hun så allerede har ligget i sengen med to, inden jeg kommer derned. Det hænger ikke rigtig sammen oppe i mit hoved, for det var ikke rigtig den aftale, jeg havde lavet med hende hjemmefra.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Amanda om sex med Mark: Ville ønske, det aldrig var sket
Det var dog ikke kun det faktum, at Amanda havde haft sex med Mark og været sammen med Mikkel, der gjorde udslaget for Frederik. På daten fik han at vide, at Amanda var gået bag om ryggen på sin bedste veninde i villaen, da hun var sammen med Mikkel, og Frederik var ikke imponeret over det billede, der efterhånden tegnede sig af hans tidligere flirt.
LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

Fie slugte mig med øjnene

Det åbnede dog nye muligheder for Frederik, som pludselig ikke var så låst, som han selv havde troet. Den mulighed var Fie, som havde aftalt med Mikkel, at hun skulle gå all in på Frederik, så Mikkel havde bedre chancer hos Amanda, ikke sen til at gribe, og under speeddaten kom de to hurtigt tæt på hinanden.
– Det var ikke kun missionen, der gjorde, at hun var interesseret. Hun slugte mig næsten med øjnene, da jeg kom ind, og det var svært at få fokus fra de andre, for hun havde bare fuld fokus på mig, og så syntes jeg jo bare, at hun så super godt ud. Og så på den speeddate der, hvor vi havde et kvarter sammen, der fik vi bare snakket en masse gode ting igennem. Der var bare mange ting, der stemte overens i, hvad vi begge to gerne ville have i en fremtidig partner, fortæller Frederik.
Frederik har ikke noget problem med, at Mikkel og Fie havde lavet en aftale om, at hun skulle få Frederiks opmærksomhed. De indgik nemlig den aftale, før Fie og Frederik overhovedet havde mødt hinanden, og de to blev hurtigt glade for hinanden, så det endte med at være en win win mission.
LÆS OGSÅ: WOW: Så mange par er kommet til under ‘Ex on the Beach’

Overrasket over, hvor mange der havde haft sex

Selvom Frederik og Fie har fundet hinanden, og de er blevet kærester hjemme i Danmark, så betyder det ikke, at resten af programmet bliver stille for de to turtelduer:
– Der kommer rigtig meget spænding og drama i år, det bliver rigtig sjovt. Det er kun lige startet, lover Frederik, som var meget overrasket, da han kom ind i villaen over, at de andre deltagere allerede havde givet den så meget gas under dynerne.
LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-Cecilie om Mikkel: Han er en kæmpe idiot!
– Jeg har jo set første sæson, og jeg nåede næsten kun lige at komme ind i programmet, og så hørte jeg fra de andre, at den første uge nede på Mauritius havde næsten været lige så vild som hele sidste sæson, så tænker man, at så er der ligesom gang i den.
Frederik er ikke i tvivl om, at han ikke selv havde givet den så meget gas fra starten, som Amanda gjorde, hvis det var ham, der var tjekket ind i villaen på dag et og havde vidst, at Amanda ville komme ind senere i programmet, derfor var det heller ikke svært at vende ryggen til deres aftale.
LÆS OGSÅ: Fie scorede kæresten i ‘EOTB’: Han anede ikke, hvem jeg var
LÆS OGSÅ: Ny sæson ‘Ex on the Beach’: Sådan foregår det bag kameraerne