WOW: Så mange par er kommet til under 'Ex on the Beach'

Der er kærlighed i luften mellem en hel del af ‘Ex on the Beach’-deltagerne fra den nye sæson.

Af Emilie Holm Egebro - 14. marts 2019 kl. 12:08

I går blev det afsløret, at sidste års ‘Ex on the Beach’-hunk Claes vender tilbage i anden sæson af Kanal 4-programmet. Ligeledes blev det afsløret, at kærligheden er blomstret under optagelserne på Mauritius mellem ham og hans eks i programmet, Cecilie, og de to ankom til gårsdagens premierefest hånd i hånd.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Mark skal være med i ‘Ex on the Beach’: Derfor har jeg sagt ja
Det er derudover også blevet afsløret, at Fie og kæresten, Frederik, har fundet hinanden under ‘Ex on the Beach’, så der må siges at have været gang i amors pile under optagelserne på Mauritius i starten af året.
Faktisk er Claes og Cecilie samt Fie og Frederik ikke de eneste to par, der har fundet sammen under Kanal 4-programmet. Kærligheden har nemlig også blomstret mellem tre yderligere par.
LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se to af sidste års deltagere fra ‘Ex on the Beach’ havde sex og ikke var helt enige om, hvorvidt det var fedt eller nederen.


LÆS OGSÅ: Fie scorede kæresten i ‘EOTB’: Han anede ikke, hvem jeg var
Amanda og Mikkel – som begge er en del af startcastet.
– Mikkel og jeg er blevet kærester. Det blev vi, da vi kom hjem til ‘Ex on the Beach’. Jeg er faldet for Mikkel på grund af hans ærlighed. Det er virkelig det, der har gjort det. Det er en måneds tid siden, vi kom hjem, så vi tager det stille og roligt, men det går rigtig godt, lyder det fra Amanda.
– Vi havde snakket meget om inde i villaen, hvad der skulle ske, når vi kom hjem, og så kom vi til Danmark, hvor jeg mødte hendes forældre og hendes venner, og så blev vi kærester på Valentinsdag. Der var ingen grund til andet, når nu vi havde det så godt sammen. Der er mange ting, jeg synes, der er dejligt ved Amanda. Hendes personlighed er helt fantastisk, hun tænker meget på andre mennesker, og så er hun den smukkeste pige i hele villaen og i hele Danmark, så jeg er meget heldig, fortsætter Mikkel.
LÆS OGSÅ: Ny sæson ‘Ex on the Beach’: Sådan foregår det bag kameraerne
Sara og Jeppe – som også begge er en del af startcastet.
– Sara og jeg dater. Der er lidt langt imellem os fra Sindal til Esbjerg, men vi har set hinanden så meget, vi lige kunne, og vi har holdt meget kontakt. Jeg vil rigtig gerne Sara, og selvom vi ikke er kærester endnu, ser jeg bestemt en mulighed for det i fremtiden. Hun forstår mig fuldstændig, og hun er rigtig god for mig, fortæller Jeppe.
– Jeppe og jeg ser hinanden meget, men vi er ikke kærester endnu. Det kan dog helt sikkert godt udvikle os, for det går rigtig godt. Jeg er faldet for Jeppes humor og selvsikkerhed. Derudover ser han også godt ud. Så det er bare så dejligt, forklarer Sara.
LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen
Jonas og Simone – som begge er deltagere, der tjekker ind i villaen senere i programmet.
– Jonas og jeg dater, og vi hygger os rigtig meget. Men vi ser også lidt, hvad der sker, for der sker meget inde i villaen, men der sker også meget, når man kommer hjem. Jeg vil dog ikke udelukke, at vi godt kan blive kærester, men vi ser tiden an og ser, hvad der sker. Han er 25 år, og jeg er snart 30 år, så jeg synes egentlig også, at han er lidt ung i forhold til, hvad jeg normalt går efter. Men han er sød, dejlig og skide lækker, så vi ser på det, forklarer Simone og hendes og Jonas’ forhold.
Se billeder af alle de fem ‘Ex on the Beach’-par øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Ex on the Beach’-Morten har fundet kærligheden
LÆS OGSÅ: Fie afslører: Her er sandheden om mig og Mark