'Ex on the Beach'-Casper: Sådan havde jeg det med at blive fravalgt

Nu fortæller Casper, hvordan han havde det med, at Sidsel foretrak Frederik fremfor ham.

Af Emilie Holm Egebro - 7. oktober 2019 kl. 7:25

I gårsdagens afsnit af ‘Ex on the Beach’ fortalte Casper ærligt til Sidsel, at han havde et godt øje til hende.
Desværre var det ikke nok til at få hende til at glemme Frederik.
– Jeg ved virkelig ikke, hvorfor jeg hellere vil Frederik fremfor Casper, for Casper er meget pænere end Frederik, men måske er det, fordi Frederik knepper så godt, lød det fra Sidsel i afsnittet.
LÆS OGSÅ: Premiere i efteråret: Nyt ‘Ex on the Beach’-program kommer snart
LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Sidney Lee tilbage i ikonisk realityprogram
Casper virker dog ikke synderligt påvirket af afvisningen i programmet, og nu forklarer han hvorfor:
– Jeg ved, at Sidsel synes, at jeg er mere hendes type, hvilket er plus at vide. Den eneste grund til, at hun valgte Frederik fremfor mig, var, fordi hun kendte ham og vidste, hvad hun fik derfra. Faktisk tænkte jeg ikke så meget over, at jeg var hendes “andenprioritet”. Jeg sagde også flere gange under programmet, at det ikke rørte mig, det er bare ikke kommet med, fortæller han til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe fyret: Du er for tyk
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Eks døde af en overdosis
– Mit venskab med Frederik vægter jeg langt højere end at gå efter en pige, som er hans eks. Så derfor havde jeg det faktisk fint nok med, at Sidsel valgte ham fremfor mig, fordi jeg havde så stærkt et bånd til Frederik, fortsætter han.
Se næste afsnit ‘Ex on the Beach’ i aften klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.
LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse: ‘Paradise’-hunks eks scorer ny paradiso
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jill raser: Fortrød sex med Jeppe