'Ex on the beach'-babe sættes i gang: Baby kommer søndag - Her & Nu

‘Ex on the beach’-babe sættes i gang: Baby kommer søndag

Forhøjet blodtryk og tegn på svangerskabforgiftning sætter Simones fødsel i gang.

Af Rikke Lynge - 16. juli 2020 kl. 07:10

Simone Skaaning Frederiksen fra ‘Ex on the beach’ venter barn. Og selvom hun ikke er længere end uge 37 henne, og baby godt kunne hygge sig i maven tre uger endnu, så mener jordemoderne, at det er mest forsvarligt, at den lille dreng kommer ud.

– Det er i dag besluttet, at jeg skal sættes i gang nu på søndag, da min kære krop ikke helt kan følge med. Det er helt surrealistisk, at det er på søndag allerede, skriver Simone i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Hot ‘Paradise’-par skal være forældre: Nu afslører de køn og navn

Og selvom graviditeten allerede har skabt nok problemer, så vælger baby lige at give sin mor de sidste udfordringer med på vejen.

– Lillefisen har ydermere valgt, at han skal ligge som en stjernekikker (når baby kigger ud og dermed op mod himmelen og ikke ligger med hovedet ind mod bækkenet og kigger nedad). Det skal ikke være nemt. Men skidt pyt, så bliver det også lige krydset af på cv’et, tilføjer Simone.

LÆS OGSÅ: Tv-stjernerne fortæller: Sådan har corona påvirket vores sommerferie

Simone har tidligere udtalt til Realityportalen, at hun helst så den lille dreng blive i maven frem mod termin.

Jeg ønsker og håber kun på at blive sat i gang, hvis det er det, som det sundhedsfaglige personale mener er det bedste. Ellers foretrækker jeg, at han kan få mest mulig tid i min mave, så han kan nå at blive lidt større.

Men nu skal pinen ikke trækkes længere, og på søndag kan Simone kalde sig mor til en lille dreng.

LÆS OGSÅ: Liv Martine er gravid: Jeg er langt henne