Gravid ‘Ex on the beach’-babe: Det går ikke efter planen

Simone fra ‘Ex on the beach’ har ikke den nemmeste graviditet.

Af Rikke Lynge - 6. juli 2020 kl. 13:28

Simone Skaaning Frederiksen fra ‘Ex on the beach’ er gravid i uge 36, og selvom der ikke er langt igen, så kan de sidste fire uger føles ualmindelige lange, når man har det som Simone.

– Da jeg var hos min fantastiske jordemoder i onsdags, fik jeg besked om at pakke en taske og køre til Slagelse sygehus. Mine blodprøver viste forhøjede tal ved galdesalte, og jeg er nu sat i medicinsk behandling resten af graviditeten, skriver Simone, der heldigvis er hjemme igen, på Instagram.

LÆS OGSÅ: Gravid reality-babe: En svær tid at være alene i

Simones graviditet går, som hun selv siger, ikke efter planen, og de forhøjede tal ved galdesalte er ikke det eneste, Simone døjer med.

– Derudover var/og er mit blodtryk fortsat alt for højt samtidig med at hævelsen (på ankler og fødder red.) på ingen måde aftager. Jeg fik derfor taget diverse nødvendige prøver for at få klarhed om svangerskabsforgiftning. Tallene var kun let forhøjet og ikke helt nok til at kunne diagnosticere det som svangerskabsforgiftning, skriver Simone fortsat.

LÆS OGSÅ: Janni overrasket i Frankrig: Barnebarn født før termin

Simone er blevet udstyrret med en blodtryksmåler, som seks gange dagligt sender hendes blodtryk til sygehuset, så jordemoder og sygeplejerske kan følge med i udviklingen af eventuelt svangerskabsforgiftning.

LÆS OGSÅ: En mors mareridt: Sten sad fast i hovedet på 1-årig

Mulig igangsættelse

Når Simone er i uge 38 af sin graviditet kan det ende med en igangsættelse.

– På tirsdag skal jeg snakke med sygehuset om mine målinger og en eventuel igangsættelse ved 38+0 (grundet galdesalte). Jeg bliver fulgt nøje i form af blodprøver, scanning, CTG-overvågning, blodtryksmålinger osv., frem til jeg skal føde, skriver Simone og tilføjer en lille bonusinfo til sine følgere.

– Jeg har fået støttestrømper. Så bliver det altså ikke mere sexet.

LÆS OGSÅ: Mikkel om bruddet mellem Amanda og Nicklaes: Hvad sagde jeg?

Simone ved dog ikke helt, om hun håber på at sættes igang før termin.

– Jeg ønsker og håber kun på at blive sat i gang, hvis det er det, som det sundhedsfaglige personale mener er det bedste. Ellers foretrækker jeg, at han kan få mest mulig tid i min mave, så han kan nå at blive lidt større, fortæller Simone til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-babe har fundet kærligheden

Trods omstændighederne, så er Simone ved godt mod.

– Hvis man ser bort fra mine enorme væskeophobninger, så har jeg det faktisk fint. Jeg skal dog lige vænne mig til, at tempoet er sat gevaldigt ned herhjemme. Lillefisen er stadig lige så aktiv, hvilket er med til at berolige mig rigtig meget.

LÆS OGSÅ: Amalie flyver til Spanien: Chokeret over lufthavnsforhold