‘EOTB’-hunks om nyt tv-program: Det er en drøm, der går i opfyldelse

Jeppe Bøg Risager og Mathias Severinsen fra ‘Ex on the Beach’ skyndte sig begge at sige ja, da de blev tilbudt at medvirke i programmet.

Af Katja Gasiorowski - 24. maj 2019 kl. 15:02

Der er fart over feltet for flere realitydeltagere og kendte danskere i disse dage, for optagelserne til en tredje sæson af det actionfyldte Kanal 5-program ’5. Gear’ er i fuld gang.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Ex on the Beach’-hunks med i stort tv-program
Hjulspind og vilde stunts har været på programmet onsdag, torsdag og fredag i denne uge, hvor blandt andre Esben Bjerre, Peter Falktoft, Julie Bertelsen og hendes mand, Minik, har givet den gas bag rattet – og de velkendte ’Ex on the Beach’-hunks Jeppe Bøg Risager fra dette års sæson og Mathias Severinsen fra sidste års sæson fik også mulighed for at hamre sømmet i bund under optagelserne i går.
– Det er en lille drøm, som bliver til virkelighed. Jeg har set programmet selv, og det ser så vildt fedt ud. Så da jeg fik tilbuddet, skulle jeg bare med, siger Jeppe efter ræset og tilføjer, at han er kommet for at vinde, for han er en meget dårlig taber.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-hunk med i stor Netflix-serie
Artiklen fortsætter under videoen fra sidste sæson, hvor Rasmus Brohave og Kristian Kulmbach er nervøse på kørebanen.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

Krævede ingen overvejelser

Også Mathias Severin skyndte sig at takke ja til tilbuddet, da han fik det. Han har altid gerne villet være med, fortæller han.
– Jeg gjorde mig slet ingen overvejelser, jeg sagde ja med det samme! siger han og tilføjer:
– Det var mega fedt at køre ræs i går. Kæft, det var sjovt! Vi havde et klart mål om, at vi skulle videre fra de indledende runder. Semifinale var vores minimumskrav.
Hvordan det er gået, og hvornår tredje sæson af ‘5. Gear’ sendes på Kanal 5, vides ikke endnu. Foruden Mathias og Jeppe har Claus Elming, Gustav Salinas, tv-kokken Gorm Wisweh, Henrik fra ‘Politijagt’,  Esben Dalsgaard, Micki Cheng samt Pitzner-søstrene Thalia og Elvira fra ‘Diamantfamilien’ også være ude at køre ræs.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kærligheden blomstrer hos reality-par
LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning