Endnu en 'Prinsesse fra blokken' får eget tv-program

Seerne får nu lov til at komme helt tæt på et liv med stoffer, seksuelt misbrug og kriminalitet hos den 17-årige realitydeltager.

Af Jonas Sand - 2. december 2017 kl. 14:55

Hun er kun 17 år gammel, men Simona Tayanna har allerede været langt mere igennem, end de fleste oplever på et helt liv. Det fik seerne et lov til at se, da DR3 sidste år havde stor succes med serien ‘Prinsesser fra blokken’, og snart får du mulighed for at få et endnu nærmere indblik i Simonas liv.
Ligesom ‘Prinsesser fra blokken’-kollegaen Siri har Simona nemlig arbejdet på sit eget tv-program, og til januar får det premiere på DR3. Det fortæller Simona til Realityportalen.dk.
– Programmet handler om min hårde barndom, mit misbrug af stoffer, og alle de dårlige oplevelser jeg har haft på de forskellige opholdssteder. Jeg besøger det ungdomsfængsel, hvor jeg sad inde, da jeg kun var 13 år gammel. Jeg fortæller om min far og om min mor og hendes misbrug, siger hun og fortsætter:
– Så handler det om mit liv lige nu, og om hvordan jeg har klaret den. Men alt i alt handler det om mig og alt det, jeg har været igennem. Jeg fortæller også meget detaljeret om min barndom omkring det seksuelle misbrug (af en venindes far, hvilket hun åbnede op omkring i ‘Prinsesser fra blokken’, red.) .
LÆS OGSÅ: Nu kan du blive ligesom ‘Prinsesserne fra blokken’
LÆS OGSÅ: 16-årig prinsesse fra blokken har scoret reality-hunk
En lang rejse
DR3 bekræfter, at den nye serie kommer til januar i tre afsnit. Og den har været lang tid undervejs, fortæller Simona, der lægger alle kortene på bordet.
– Det har været en lang rejse og en hård omgang at lave det her program. Vi har filmet det på en periode over halvandet år, så der kommer nogle sandheder frem, og det bliver meget ærligt, fortsætter Simona.
Nu glæder ‘Prinsesser fra blokken’-stjernen sig bare til premieren på programmet, og hun slår fast, at hun ikke kun har sagt ja til at medvirke for sin egen skyld.
LÆS OGSÅ: Siri måtte opgive drømmejobbet: Men nu kan hun igen juble
– Jeg ser frem til at komme ud med det, og jeg glæder mig også til at se, hvad det kan føre til i form af for eksempel hjælp til andre – både fagpersoner og også unge, der måske holder nogle ting skjult, fordi de ikke tror, at der er nogen hjælpe at hente.
– Jeg lægger meget vægt på at være hudløs ærlig, hvilket jeg også er i programmet, for jeg er ikke en person, der pakker noget ind. Og jeg mener, at Danmark – og for den sags skyld også resten af verden – har brug for at se en mere nuanceret og deltaljeret historie, som har været mørk og dyster, men samtidig ser de på et menneske, der lever som en hel person.
Programmet kommer til januar på DR3, men indtil da kan du følge med i Simonas liv på prinsessernes blog, ViPrinsesser, og hendes YouTube-kanal.
LÆS OGSÅ: ‘Prinsesser fra Blokken’ svinet til: Nu svarer de igen
LÆS OGSÅ: ‘Prinsesse fra Blokken’ alvorligt til skade
LÆS OGSÅ: Derfor er ‘Prinsesser fra Blokken’ blevet DRs største succes