TV 2 bekræfter ny sæson af 'Nybyggerne'

Der er godt nyt til fans eller måske kommende deltagere, ‘Nybyggerne’ kommer nemlig tilbage med endnu en sæson.

Af Louise Vilsbøl - 28. marts 2019 kl. 15:00

Den femte sæson af ‘Nybyggerne’ er netop sluttet, og vinderne blev Ida og Mads. Programmet har endnu en gang formået at samle danskerne om tv-skærmene onsdag efter onsdag, hvor godt og vel 550.000 har set med sæsonen igennem, og TV 2 er da også så godt tilfredse, at de allerede nu afslører, at vi ikke har set det sidste til programmet.
– Ja, der kommer en ny sæson af ‘Nybyggerne’. Vi kan dog endnu ikke løfte sløret for lokationen af de kommende boliger, eller om der kommer ændringer i programmet, siger programredaktøren Stine Lundbak Ravn til TV 2.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Ida og Mads: Vi havde klart mindst håndværksmæssig erfaring

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Sif og Mathias har i to år forsøgt at få børn: Vil gerne bryde tabuet
Der er altså gode nyheder, hvis man elsker at følge ‘Nybyggerne’, eller hvis man selv drømmer om at melde sig til. Optagelserne finder som regel sted i sensommeren, så inden længe vil der formodentlig komme mere nyt om den kommende sæson og et opslag med casting ud fra TV 2.
I de seneste fem sæsoner af programmet har det skiftevis fundet sted i Jylland og på Sjælland, så hvis det skal følge den tradition, vil næste sæson finde sted på Sjælland, men hvem ved, om TV 2 ryster posen – måske bliver det midt imellem med en fynsk version af ‘Nybyggerne’, eller måske rykker de et helt andet sted hen. Én ting er sikkert – ‘Nybyggerne’ kommer igen med en sjette sæson
LÆS OGSÅ: Sif måtte takke nej til andet tv-program for at deltage i ’Nybyggerne’
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit