Efter ‘Paradise’-exit: De har tydeligvis ikke fattet, hvad det går ud på

Der er stor undren hos det udstemte par.

Af Louise Vilsbøl og Rikke Lynge - 17. november 2021 kl. 20:00

Andreas René Þorisson fik i den grad skabt drama med sin genopstandelse på ‘Paradise Hotel’. Efter at have revet Sille Nimholm og David Jarsbos billeder over, blev de sjæleløse, og de skulle hver pege på en af modsatte køn, som de skulle være sjæleløse sammen med.

LÆS OGSÅ: Reality-hunk afslører ny kærestetatovering

Sille pegede på Patrik Holsøe, mens David pegede på Yazmin Papaleo. De to sjæleløse par skulle i sjæleceremoni, hvor det var op til de øvrige deltagere at stemme et par ud. Her var det Sille og Patrick, der trak det korteste strå. Det blev kun til støtte fra den nyankomne Andreas, ellers ønskede resten af hotellet dem ude, og det til stor undren hos Sille og Patrick.

– Jeg er generelt skuffet over, hvor dumme folk er. Havde folk været en bitte smule taktiske, så havde de smidt Yazmin og David ud. De var begge røv stærke spillere – især David. Men folk var tydeligvis kun kommet for at få venner og ikke for at vinde 500.000 kr. Folk har tydeligvis ikke fattet, hvad programmet går ud på, fortæller Sille til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe bryder sammen over utroskab

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sille og David fortæller om ‘Paradise Hotel’. 

LÆS OGSÅ: Lykkelige Jenna: Derfor er Albert vigtig

Patrick deler Silles frustration over de andre deltagere.

– Jeg bliver irriteret og sur over, at de andre gæster ikke er klogere i hovedet i forhold til at vælge David og Yazmin. Jeg har ikke ord for, hvor dumt det er, og det ser så dumt ud på tv, hvor det er tydeligt, hvor meget stærkere de andre er, fortæller Patrick i dag til Realityportalen og fortsætter:

– Det er fandme taktisk dumt spillet, og det irriterer mig, at man ikke er klogere.

LÆS OGSÅ: Laila ude af ‘Robinson’: Ønsker det hurtigt glemt

Fortryder

Sille er i dag ærgerlig over, at hun ikke valgte Lasse Winther i stedet for Patrick, for så havde hendes chancer for overlevelse formodentlig været større.

– Jeg tror helt sikkert jeg var blevet hvis jeg havde valgt Lasse, fortæller Sille, og Patrick deler hendes formodning og er ked af, hun ikke havde tænkt den tanke på hotellet.

– Jeg har det selvfølgelig stramt med, at Sille vælger mig, men hun skulle jo træffe et valg. Hun havde nok stået bedre med Lasse, men man kan altid være bagklog, fortæller Patrick.

LÆS OGSÅ: TV-vært dulmede angst med alkohol: Endte på afvænning

Læs mere om