Laila ude af ‘Robinson’: Ønsker det hurtigt glemt

Det er ikke alt ved ‘Robinson’, som Laila værdsætter.

Af Rikke Lynge - 15. november 2021 kl. 22:01

Laila Holme har i flere uger kæmpet for overlevelse, for selvom hold Nord og hold Syd er lagt sammen, så spøger den gamle Syd-alliance stadig, og det betød også, at Laila og Martin som de sidste Nord-folk stod alene med planen om at stemme Amanda Sascha ud i aftenens ø-råd, hvor det blev Laila, der trak det korteste strå og måtte forlade ‘Robinson ekspeditionen’.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Amanda Sascha fortæller om ‘Robinson’. 

LÆS OGSÅ: Efter hjemkomsten: ‘Robinson’-Oliver gik på knæ 

Selvom Laila har måtte kæmpe hårdt for at stå i en alliance, hvor hun har kunne stole på folk, så er hun glad for at have været med i ekspeditionen. Hun kunne dog godt have været foruden, at det skulle ses på tv af størstedelen af den danske befolkning.

– Jeg føler ikke rigtig, det er mig, jeg føler lidt, jeg ser det udefra. Da jeg meldte mig til programmet, har jeg ikke synes, at det at være på tv var det fedeste, men det er noget, jeg har taget med, og så er det forhåbentlig hurtigt glemt igen, fortæller Laila til HER&NU og uddyber, hvorfor hun sagde ja til ‘Robinson’.

– Jeg har i rigtig mange år været draget af de fysiske udfordringer i hele det her game, men også det sociale i at være sammen med så mange forskellige mennesker, fortæller Laila.

LÆS OGSÅ: ‘Den store bagedyst’ vender tilbage med store ændringer

Ifølge Laila blev hun ikke presset over sulten, men det der pressede hende mest var at miste nogle af de mennesker, hun havde det bedst med og stolede på.

– Det er svært at være sådan et sted uden at have nogen, man har tillid til, fortæller Laila, der led et stort afsavn til sine to børn og kæreste, mens hun var på øen.

– Det at savne var jeg indstillet på, og syv uger virkede ikke som lang tid, men det at man slet ikke har nogen som helst form for kontakt, der var faktisk svære, end jeg lige troede, fortæller Laila, der har en pige på 17 og en dreng på 13 år.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus afslører: Derfor gik det galt med Gunnvør

Første tid hjemme

Som man så i aftenens afsnit, er Laila glad for søde sager, og det var også desserter, Laila havde drømt om at skulle have, da hun igen kom til Danmark.

– Jeg har bagt som aldrig før og bare prioriteret at spise rigtig lækker mad den første uge efter hjemkomsten, fortæller Laila, der er glad for oplevelsen og de mennesker, hun har lært at kende.

LÆS OGSÅ: Ulf Pilgaard kommer med stort løfte til sin kæreste

– Jeg værdsætter at have mødt nogle mennesker, jeg ellers ikke ville møde til daglig. Når vi står på øen, så er vi bare mennesker – vi er ikke noget i forhold til job eller penge. Jeg tror, det er sundt at lære mennesker at kende på den måde, for man er nærværende på en helt anden måde, når man sidder omkring et lejrbål, fortæller Laila.

Se ‘Robinson’ hver mandag kl. 20.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Stærk spiller ude af ‘Robinson’: Frygtede at komme hjem til en lukket dør