Efter kæmpe firekantsdrama: Venner igen

Lige nu er man vidne sårede følelser og misforståelser, hvis man ser ‘Singletown’, og derfor kan det være svært at forestille sig, at det hele ender lykkeligt.

Af Caroline Grønne Wigdal - 23. oktober 2020 kl. 9:06

I sommeren oplevede Ann-Camilla, bedre kendt som AC, at blive både såret og vred, da hun kunne se sin kæreste lave endnu et sugemærke på Christel, på trods af at hun allerede én gang med tårer i øjnene havde bedt hende om at lade være.

Derfor kunne man i det nyeste afsnit af ‘Singletown’, som er afsnit 12, se en meget oprørt AC løbe ud af lejligheden og op på tagterrassen for at kunne råbe over til Samira og Christel i den modsatte lejlighed. “Hun har en affære med en anden kvinde” råbte hun, hvorefter hun igen og igen skreg på Samira. Desuden fik hun også sagt nogle lidt hårde ting til Christel.

LÆS OGSÅ: Sendt hjem af landmand Mads: Jeg laver mig ikke om for nogen fyr

Men senere i samme afsnit under en kærlighedstest sagde Samira noget til sin “eks” AC, som AC virkelig lyttede til.

– Samira sagde til vores kærlighedstest, at jeg skulle give Christel en chance, og det hele var en stor misforståelse. Det tog jeg med mig, og det har jeg reflekteret over. Dog blev det ikke vist i afsnittet. Jeg kan i dag sagtens se Samira og Christels pingpong, da Christel og jeg har fået den samme pingpong, forklarer en i dag helt rolig og glad AC til Realityportalen.

Da vi jo alle ved, at AC ender med at slutte fred med Christel, lægger hun ikke skjul på, at det sker i ‘Singletown’.

– Christel og jeg bliver venner inde i ‘Singletown’, så følg med for at se vores søde øjeblik sammen, siger hun.

LÆS OGSÅ: Fik vild henvendelse: Emil i chok

Vred Teitur

Christel kan sagtens forstå frustrationen, når hun ser tilbage på det hele.

– AC og jeg fik en ret dårlig start, mest af alt på grund af misforståelser, som jeg sagtens kan sætte mig ind i sker – og især i ‘Singletown’, hvor ens følelser i forvejen sidder helt uden på tøjet. Men følg bare med i ‘Singletown’, der sker så mange ting, siger Christel og forklarer, at hun aldrig har haft noget imod AC.

– Hun ser så få klip og ved ikke, at Samira og jeg bare er virkelig gode venner. Ligesom hende og Teitur er, siger hun.

LÆS OGSÅ: Fandt kærligheden på tv: TV 2-par fejrer i dag deres første årsdag

AC er ikke den eneste, der blev frustreret over sugemærket. Det gjorde Teitur også. Men i dag er sommerens store og svære udfordringer noget, de alle fire kan se tilbage på sammen.

– Vi har det heldigvis fantastisk i dag. Vi er alle tre meget tætte og bruger meget tid sammen. Samira og jeg er også ofte sammen med Christel og Teitur, hvor vi alle hygger sammen, tager ud og spiser osv. Christel er også ofte herhjemme, hvor vi holder filmaften og tager på masser af ture sammen, siger AC.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-stjerne er gravid