Efter indlæggelse: Sådan går det med Princess Nataschas søn

‘De unge mødre’-deltagerens søn var i sidste uge indlagt, og det skal han igen i næste uge.

Af Jonas Sand - 11. april 2019 kl. 19:27

Princess Natascha Ellen Linea Kaup blev i starten af januar mor til tre, da sønnen Miso kom til verden. Den lille dreng er efterhånden blevet tre måneder, men alt går desværre ikke, som det skal.
Tidligere har ‘De unge mødre’-deltageren fortalt Realityportalen, at hun fik et chok, da sundhedsplejersken kom på besøg for en måneds tid siden. Miso var nemlig ikke vokset efter planen, som hun ellers troede, og derfor blev der lagt en ny plan for hendes amning.
Desværre virkede heller ikke det, som det skulle, og derfor blev sønnen i sidste uge indlagt og fik foretaget diverse prøver og undersøgelser, der skulle vise, om Miso fejler noget. Det fortæller Princess Natascha til Realityportalen.
– Alle prøver var negative. Han er blevet testet for alt muligt – lige fra diverse kræftsygdomme, RS-virus, stofskiftesygdomme, dværgvækst og genfejl. De kan simpelthen ikke give et svar på, hvorfor han ikke tager på, som han skal, siger den unge mor.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha løfter sløret: Skal Miso vaccineres?
LÆS OGSÅ: Princess Natascha klar til ny faderskabstest

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, hvorfor hun stadig ryger.

LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser
LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Novah skifter navn

Skal indlægges igen

Miso og Princess Natascha blev udskrevet i fredags, og både lørdag og mandag var de på hospitalet til kontrol. På mandag skal han igen indlægges natten over, hvor der skal foretages flere undersøgelser.
– Han vejer omkring et kilo mindre, end han burde gør, når man ser på hans alder og højde, der er, som den skal være. Men vi ved ikke, hvorfor han ikke tager på. Det er som om, at han tager på i perioder, og så går der en periode, hvor han slet ikke tager på. Derefter tager han igen på i en periode. Sådan fortsætter det, siger ‘De unge mødre’-deltageren.
Hun fortæller, at han ellers er en glad og smilende drenge, selv om han i øjeblikket også er ramt af en forkølelse. Men hans størrelse har alligevel en konsekvens for ham.
– Han kan ikke løfte hovedet selv, fordi det er så stort, som det skal være, men det er kroppen jo ikke. Og det er jo selvfølgelig ikke for godt.
LÆS OGSÅ: Ung mor har fundet sig selv: Jeg har ikke lyst til flere børn
LÆS OGSÅ: Princess Natascha: Derfor får mine børn ikke altid aftensmad

“Vi er jo heller ikke store mennesker”

Den unge mor mener selv, at sønnen blot er genetisk bestemt til ikke at blive særlig stor, da hun selv og sønnens far, den tidligere ‘De unge mødre’-deltager David Bertelsen, heller ikke er store.
– David er jo ikke det største mennesker, og det er jeg jo overhovedet heller ikke. Så jeg tror lidt, det bare handler om, at det er genetisk. Men lægerne vil være helt sikre på, at han ikke fejler noget, før de går med til det, og det er jeg selvfølgelig rigtig glad for, siger Princess Natascha, der ikke er for bekymret over det hele.
– I starten var jeg naturligvis bekymret, men det er jeg ikke mere. Jo flere prøver, der er negative, jo mindre bekymret er jeg. Jeg tror bare, det er genetisk, fordi vi jo heller ikke er store mennesker.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslørede sønnens navn: Nu har hun ændret det
LÆS OGSÅ: Mén efter deltagelse: Derfor trak deltager sig fra ‘De unge mødre’