Mén efter deltagelse: Derfor trak deltager sig fra 'De unge mødre'

‘De unge mødre’-deltageren åbner nu op om årsagen til, at hun trak sig fra reportageserien.

Af Jonas Sand - 27. marts 2019 kl. 19:28

I 2010 fik ‘De unge mødre’-seerne i kort tid lov til at følge med i livet hos Stephanie Therkildsen, der var gravid og ventede sit første barn med kæresten, Jesper. Deres forhold var dog turbulent, og allerede inden fødslen gik de fra hinanden og trak sig fra reportageserien.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager indlagt efter smertehelvede: Det spruttede ud med blod
LÆS OGSÅ: Børn med ekskærestens bror: Sådan går det ‘De unge mødre’-Stephanie i dag
Dramaet fortsatte dog efter parrets exit, hvor både medier og fans kunne følge med på nettet, mens ekskæresterne skændtes og offentligt delte beskyldninger om blandt andet utroskab. Til sidst trak de sig begge helt fra offentligheden, og det er begrænset, hvad man siden har hørt til dem.
‘De unge mødre’-deltageren er for nylig vendt tilbage til offentligheden, hvor hun på sin blog opdaterer om sit liv. I et nyt indlæg fortæller hun nu, hvorfor hun dengang valgte at trække sig fra reportageserien.
– Jeg valgte at stoppe, da mit liv var så rodet på daværende tidspunkt, at jeg dårligt kunne overskue at stå op om morgenen. Den ene dag var Jesper og jeg sammen, og den næste var vi igen fra hinanden. Ærligt, så ønskede jeg ikke at vise mit liv på den måde. Og jeg ønskede slet ikke, at det skulle filmes og så gøres endnu mere dramafyldt, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Tidligere ‘De unge mødre’-deltager bliver YouTube-stjerne
LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Novah skifter navn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Martinna fortælle om sin angst.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op: Sådan var min seksuelle debut
LÆS OGSÅ: Ung mor flytter sammen med kæresten: Jeg har det stramt

Mén efter deltagelse

Stephanie fortæller, at hun ikke føler, at det var ægte, når hun optog til reportageserien.
– Jeg var på ingen måde mig under optagelserne. Jeg følte, at alt var skuespil, og jeg havde tit stressede dage, når jeg optog. Og jeg arbejder ikke særlig godt under stress. Det er i hvert fald ikke særlig tv-venligt, når jeg stresser. Jeg bliver klodset og har svært ved at agere normalt, skriver hun.
Hun fortæller, at hun ikke ved, hvordan det har været for alle de andre deltagere at være med. Men Stephanie føler, at det hele blev klippet mere dramatisk, og at hun blev udstillet med de optagelser, der blev lavet af hende.
LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud om diagnoser: Frygtede at være alene med datteren
LÆS OGSÅ: Princess Natascha klar til ny faderskabstest
– Det er den oplevelse, jeg havde af at være med i ‘De unge mødre’. Jeg kan ikke sige, at det er sådan for alle deltagere, og det kan også være, det er blevet ændret, siden jeg var med, skriver hun og fortsætter:
– Men mange gange synes jeg, at deltagerne bliver udstillet som dumme, eller også bliver der filmet på den mindste fejl. Og ingen er fejlfri. Man bliver bare utrolig selvkritisk, når der skal sidde 150 mennesker og kommentere på diverse siden på facebook. Personligt havde jeg også mén efter deltagelsen.
Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra ‘De unge mødre’-produktionen, men det har endnu ikke været muligt.
Her kan du læse hele Stephanies indlæg, hvor hun gennemgår en række af de situationer, hun især følte sig ramt af.
LÆS OGSÅ: Ung mor er flyttet sammen med kæresten: Vi elsker det alle!
LÆS OGSÅ: Ung mor gik fra kæresten: Nu blomstrer kærligheden på ny