Efter Bronuts-konkurs: Nu sætter Türker ord på sagen

Nu sætter Türker nogle ord på Bronuts’ triste afslutning.

Af Caroline Grønne Wigdal - 10. december 2021 kl. 12:07

Den landsdækkende donutkæde Bronuts er fredag gået konkurs, og Türker Alici og Ninos Oraha har mistet det projekt, som de brugte det meste af deres tid og energi på.

Artiklen fortsættes under videoen med Ninos..


 

Bronuts blev stiftet i 2019 af Türker og Ninos og har Cult-grundlægger Brian Sørensen som investor. Sammen med hans makker Brian Kirkegaard ejer han en tredjedel af donutkæden.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører vildt vægttab: 30 kilo på fem måneder

– Vi er naturligvis meget kede af, at vi er nået hertil. Vi har lagt meget energi og passion i vores forretning, og vi håber på det bedste udfald for alle parter – særligt vores medarbejdere, udtaler de to realitystjerner i en pressemeddelelse.

Türker postede til at begynde med blot et sort billede på Instagram, men nu sætter han flere ord på sorgen.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard søger julehjælp

– Jeg er evig taknemmelig over jer alle sammen, som har været en del af Bronuts. Lige fra gæster til kolleger til leverandører, skriver han i en story.

Især takker Türker sin bedste ven, Ninos.

– Specielt min ene partner, Ninos. Bror, os to. Vi har og vil altid have hinanden. Kunne ikke ønske mig en bedre person ved min side end dig i det her projekt, skriver den tidligere ‘Robinson’ og ‘Paradise’-deltager.

I Türkers efterfølgende stories fremhæver han en række kolleger og samarbejdspartnere, som har været med på Bronuts’ rejse.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Derfor kan ‘Nybygger’-husene ikke sælges