Ung mor afslører vildt vægttab: 30 kilo på fem måneder

Fem måneder efter sin fedmeoperation kan den unge mor prale af et imponerende vægttab, som hun stolt viser frem.

Af Louise Vilsbøl - 8. december 2021 kl. 18:49

I juli måned tog Louise Brylle Schmidt, som er kendt fra ‘De unge mødre’, en stor beslutning, da hun fik en fedmeoperation, og siden er det kun gået ned ad med vægten, mens humøret tilsyneladende er steget i takt med, at vægten er faldet.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree sikker: Har kun uger tilbage

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Rikke Gøransson fortæller om ‘Paradise’ og fremtiden.

På sin Instagram, som hun har oprettet til at tage folk med på vægttabsrejsen, afslører Louise Brylle, at hendes vægttab har rundet de 30 kilo i alt, og hun fremviser vilde billeder af sin krop før og efter.

– Jeg har det sidste halve døgn godkendt over 1000 nye følger, og vil blot sige velkommen til profilen! Jeg er beæret over, at I alle gerne vil følge med i min rejse i vægttab og træning. Lidt info til alle jer nye:
Jeg fik en Gastric sleeve operation d. 05.07.2021 og har her knap 5 måneder efter tabt knap 30 kg. Da jeg var størst vejede jeg 100 kg, og ved selve operationen vejede jeg 95,5 kg, skriver hun på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne afslører graviditet

– Jeg ved faktisk ikke, hvad jeg aktuelt vejer, da min vægt ikke har villet virke det sidste stykke tid. Jeg vil tro, jeg ligger på de 70 kg nu, måske lidt under.

Man kan følge Louises vægttab HER.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører lynfødsel: Mor til fire