Linse afslører: Geggo og Cengiz’ bryllup kommer på tv

Seerne kan glæde sig til at se Geggo og Cengiz’ bryllup i denne sæson ‘Familien fra Bryggen’.

Af Emilie Holm Egebro - 26. februar 2019 kl. 19:25

I sidste sæson af ‘Familien fra Bryggen’ fik seerne lov at komme helt tæt på planlægningen af Geggo og Cengiz’ bryllup. Blandt andet blev det filmet, da parret var på Næsbyholm Slot for at se på lokation til festen og ligeledes også, da Geggo og Burger kiggede på brudekjoler.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz tager drastisk beslutning om brylluppet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da ‘De unge mødre’-Glennie blev friet til på Jensens Bøfhus


LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz om bryllup: Folk vil tænke, at vi er de mærkeligste i hele verden
En ny sæson af det populære TV3-program havde premiere tidligere på måneden, og i denne sæson kommer der igen til at være fokus på brylluppet. Det er dog ikke kun planlægningen, som seerne denne gang får lov at følge med i:
– Seerne får lov til at se bryllup på skærmen i denne sæson. Hvor meget, der kommer med, ved dog ikke engang jeg selv. Men man kommer i hvert fald med, det har de sagt ja til. Men selvfølgelig kan alt ikke komme med, for der kommer også nogle gæster, som ikke har lyst til at blive filmet, afslører Linse til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Er Geggo gravid? Nu giver hun svaret
LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film
– Min rolle til brylluppet er hemmelig. Men jeg har fået en stor rolle. Faktisk den største. Jeg ville faktisk gerne have været præst, men det skal jeg så ikke. Det skulle jeg til gengæld, hvis det havde været i Spanien, der kan man nemlig få sådan en licens. Den går dog desværre ikke herhjemme, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-Didde i dyb sorg: Jeg har aldrig følt mig så alene
Også til Geggos polterabend har Linse en væsentlig rolle:
– Jeg skal passe Alba til Geggos polterabend. Jeg drikker ikke, og jeg gider ikke at være vågen til efter klokken 22.00 om aftenen. Jeg tror, at hvis vi tager ud tidligt, så tager Cengiz hende, og jeg kan komme med til noget af det. Og så suser jeg så hjem senere og hygger med Alba, forklarer hun.
Se næste afsnit af ‘Familien fra Bryggen’ torsdag klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: Geggo har taget stor beslutning: Jeg glæder mig!
LÆS OGSÅ: Sjove Alba tvinger produktionen på overarbejde: Der må klippes en del fra