‘Diamantfamilien’-deltager gik tur med afdød ekskæreste

Da Katerina Pitzners ekskæreste begik selvmord, troede hun, at hun havde set ham for sidste gang, men sådan blev det ikke.  

Af Lotte Knudsen - 21. september 2020 kl. 16:57

I det nyeste afsnit af ‘Til middag hos’ på Viafree er det Katerina Pitzners tur til at kreere en middag for sine gæster: Silas Holst, Claire Ross-Brown og André Babikian. Under middagen bemærker Silas, at Katerina bruger ordet energisensitiv om sig selv, og det ønsker danseren en forklaring på.

– Jeg har altid kommunikeret med andre energier og med andre væsner, forklarer Katerina Pitzner i programmet.

LÆS OGSÅ: Mathilde åbner op om forholdet til Remees datter

Katerina har siden barnsben været spirituel, og I 2017 udgav hun bogen ‘Sjælens begær’, hvor hun åbent beskriver sit forhold til den spirituelle verden. I ‘Til middag hos’ er Katerina Pitzner også en åben bog, og hun giver blandt andet et eksempel på en spirituel oplevelse.

– Jeg har en afdød ekskæreste, som tog livet af sig selv, og en dag da jeg var ude og gå en tur, dukkede han op, fortæller Katerina.

Katerina Pitzner og ekskæresten mødte hinanden i byen i midten af 90’erne. De fik et romantisk forhold, som efterfølgende blev til et stærkt venskab frem til hans død.

– Vi havde et af de slags forhold, hvor man er tætte, selvom man ikke har synderlig meget kontakt, fortæller Katerina til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ærlig ‘Vild med dans’-stjerne: Derfor stresser jeg aldrig

Katerina Pitzner mener, at ekskæresten blot kom for at hilse på, da han gjorde hende selskab på hendes gåtur. Han kom med en kærlig energi, ligesom mange af de andre afdøde gør, når de viser sig for hende.

– Indimellem optræder afdøde for mig. Nogengange tropper min far og min mormor op. Det er altid med meget kærlig energi og gode intentioner. Nogle gange kommer de med en sjov bemærkning og andre gange med en løftet pegefinger, fortæller Katerina til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Birgitte Hjort Sørensen ydmyget: Udsat for sexchikane

De andre deltagere i ‘Til middag hos’ var åbne og forstående, overfor den clairvoyance som Katerina Pitzner oplever. Det synes Katerina Pitzner var enormt positivt, og generelt synes hun, at deltagelsen i ‘Til middag hos’ var en succes.

– Det var en intens men vidunderlig oplevelse. Det var fantastisk at have fire dage i træk, hvor man ikke skulle andet end at være sammen med fire mennesker og fordybe sig i hinandens liv. Det er så fedt, når man kan dedikere sin tid til andre mennesker, og mærke at de gør det samme, fortæller Katerina Pitzner til HER&NU.

Se klippet fra det nyeste afsnit af ‘Til middag hos’ på Viafree hvor Katerina Pitzner fortæller om sin spirituelle side. 

Læs mere om