Dennis Knudsen åbner salon: Jeg gør det for min søn

Savnet til kunderne er så stort, at kendisfrisøren har besluttet sig for at åbne en kæmpe salon.

Af Kenth G. Madsen - 17. maj 2020 kl. 13:58
For et par år siden valgte Dennis Knudsen at lukke sin store frisørsalon med 25 ansatte på en eksklusiv adresse i Ny Østergade, København. Til juni prøver han så at åbne det, han kalder en ny kæmpe salon.
– Savner mine kunder og salonlivet. Derfor søger jeg dygtige frisører. Du bliver selvstændig 50/50 på alle behandlinger samt produktsalg, skriver han på Instagram.
LÆS OGSÅ: Luksus fra luften: Se danske tv-stjerners vilde hjem
Årsagen til lukningen dengang skyldtes først og fremmest ønsket om at have frihed til at rejse til USA, hvor han ved hjælp af en amerikansk ægdonor og rugemor blev far til sønnen Lucas 17. juni sidste år.
– Det skal være en ung og smart salon, og jeg vil igen kunne få en normal arbejdsdag, hvor jeg kan aflevere Lucas i vuggestue/børnehave og hente ham om eftermiddagen, fortæller kendis-frisøren til HER&NU, der pointerer, at den nye salon bliver større end den forrige.
Beliggenheden har han valgt at holde hemmelig ind til åbningsdagen medio juni.
LÆS OGSÅ: Geggo sætter ord på sin abort: Jeg fik voldsomme smerter
LÆS OGSÅ: Birgitte Hjort Sørensen jubler: Mor igen