Ida Corr udtaler sig om ny ‘X Factor’-dommer

I sjette sæson var sangerinden selv dommer i ‘X Factor’, og nu glæder hun sig over de nye kræfter, der er kommet til programmets dommerpanel.

Af Lykke Buhl - 24. november 2020 kl. 9:02

En tidligere fredag var sangerinden Ida Corr troppet op til ‘Vild med dans’ for at synge sit ‘Toppen af poppen’-hit “Når jeg bliver gammel” af Gnags.

I den anledning spurgte Realityportalen, hvad Ida Corr – som tidligere ‘X Factor’-dommer – tænkte om den nye dommer i sangkonkurrencen, nemlig producer og dj Martin Jensen.

– Jeg har faktisk ikke set det! Er det Martin Jensen, dj’en eller hvad? Nå, spændende! Det synes jeg da er fedt, det vil jeg glæde mig til, fortalte Ida Corr, der undskyldte sin manglende viden med travlhed i studiet.

Herunder kan du se den kommende ‘X Factor’-dommer, dj’en Martin Jensen

Martin Jensen er den nyeste tilføjelse til dommerbordet i ‘X Factor’ (Foto: Klaus Bo Christensen)

LÆS OGSÅ: Ny ‘X Factor’-dommer på skadestuen under tv-optagelser

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Emil åbner op om mobning: Denne sætning skærer stadig i mig

Men selvom det altså var ny information for Ida Corr, at Martin Jensen er den nye ‘X Factor’-dommer i 2021-sæsonen, så ved hun godt, hvem han er, og hun ser hans deltagelse som et friskt pust til programmet.

– Det der med at være dommer, det er noget med at have et take på ting, så det er ret fedt, at man har et ret farvet panel, synes jeg! Jeg kan ikke lige komme i tanke om nogen andre dj’s, der har været der, så det synes jeg da bare er spændende, forklarede hun og uddybede:

– Det er en kæmpe del af underholdningsbranchen, nu er det jo ‘X Factor’, ikke sang-talent, så det er jo noget med, at man på en eller anden måde skal ramme folk ud over scenekanten, og det må man jo sige, at rigtigt mange dj’s kan nu om dage – så det kan være, det kan tiltrække nogen upcoming dj’s også og på den måde udvide segmentet, lød det optimistisk fra Ida Corr.

Herunder kan du se ‘X Factor’-vært Sofie Linde med dommerpanelet til 2021-sæsonen

Sofie Linde er vært, mens Martin Jensen, Oh Land og Blachman er dommere til ‘X Factor 2021’ (Foto: Klaus Bo Christensen)

LÆS OGSÅ: Ny ‘X Factor’-dommer: Jeg forsøger ikke at vinde

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘X Factor’-dommer trækker sig

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer indkaldt af statsministeren

LÆS OGSÅ: Luksus fra luften: Se danske tv-stjerners vilde hjem

Læs mere om