Daniel skylder penge efter kokainmisbrug: Kæresten tror ikke på, at han er clean

‘Luksusfælden’-deltageren skjulte sit stofmisbrug for kæresten, Sarah, gennem tre år. Han hævder at være ude af misbruget nu, men Sarah studser over den fortsat mistænkelige adfærd.

Af Lærke Stræde - 15. september 2020 kl. 12:58

I dag er ‘Luksusfældens’ eksperter taget til Holstebro for at hjælpe Daniel og Sarah tilbage på rette kurs. Men i takt med at eksperterne kommer til bunds i parrets situation, står det klart, at der er langt større problemer i den lille familie end blot økonomien.

Daniel, 25, og Sarah, 23, har tre børn sammen, men bor hver for sig, fordi de ikke har råd til at miste Sarahs boligstøtte. Drømmen er at flytte i et hus sammen og danne rammerne for et trygt og stabilt hjem for børnene. Men udover at kaste penge efter sodavand, junkfood og rejser, så har parret en endnu større udfordring.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager måtte alligevel melde fra: Jeg tudbrølede

Daniel har skjult sin kokainmisbrug for Sarah gennem tre år, og selvom han nu forsikrer hende om, at han er ude af misbruget, så er Sarah ikke overbevist.

– Jeg var meget sur. Og jeg syntes, det var rigtig hårdt, for jeg tænkte, hvorfor siger du ingenting, og hvorfor har jeg ikke selv lagt mærke til det? Jeg har jo faktisk kun været sammen med ham, mens han har været på noget. Så jeg har jo faktisk ikke rigtigt kendt den rigtige Daniel, fortæller Sarah til eksperten Carsten Linnemann.

LÆS OGSÅ: Se den vilde forvandling: Rasmus Bjerg droppede cola

Sarah stoler ikke på Daniel

Da eksperten spørger hende, om hun tror på, at Daniel har været clean i ti måneder, tøver hun.

– Ikke altid. Jeg synes bare, der har været nogle mærkelige hævninger eller nogle mærkelige overførsler, hvor jeg har spurgt ind til det. Men han vil jo ikke sige det.

Se ‘Luksusfælden’ i aften klokken 20 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Linse har adopteret endnu en trebenet hund

Se klippet herunder, hvor Daniel åbner op om sit misbrug, og Sarah fortæller, hvorfor hun ikke stoler på Daniel

LÆS OGSÅ: Umut efter sejren over OL-vinder: Mine flæskemuskler smadrede hende fuldstændig

LÆS OGSÅ: Christel afslører intime detaljer om hende og Teiturs sexliv