Se den vilde forvandling: Rasmus Bjerg droppede cola

Da lægen advarede om sukkersyge, tog Rasmus Bjerg tyren ved hornene og skar ned på sit store colaforbrug.

Af Kenth G. Madsen - 13. september 2020 kl. 8:52

I 2018 erobrede Rasmus Bjerg det hvide lærred som den store dansktopsanger John Mogensen i ‘Så længe jeg lever’. For at virke autentisk til rollen krævede det dog en fedekur, hvor han tog 17 kilo på og nåede en vægt på 117 kilo. Lægen prikkede ham bagefter på skulderen, så det ikke endte med at blive med livet som indsats at bestride rollen.

”Du læner dig op ad en sukkersyge”, advarede han den 44-årige skuespiller, der valgte at tage tyren ved hornene og tabe sig. Siden har han smidt 25 kilo.

– Det var slut med at drikke halvanden liter cola om dagen. Alt andet lige var det sjovere at tage på end at tabe dem, erkender han med et smil til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Jenna afslører sandheden bag ‘Vild med dans’-exit

Fra venstre: Rasmus Bjerg til Svend Prisen i 2020. Rasmus Bjerg til premiere på Cirkus Summarum i 2019 (Foto: Niels Henrik Dam og Peter Hauerbach)

Med tanke på sin morfar, der døde af en sukkersygerelateret sygdom i en alder af 48 år, var der god mening i lægens anbefaling.

– Det gav stof til eftertanke, og med fire børn er jeg nødt til at tage den slags alvorligt. Min kone lider i øvrigt af en stofskiftesygdom, så vi kan støtte hinanden i bestræbelserne på at holde vægten i skak, fortæller han.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Sådan bliver Caroline og Davids nat smadret

LÆS OGSÅ: Türker anklaget for voldtægt: Jeg er i chok

Læs mere om