Daniel om Samantha trods kold luft: Jeg har lyst til hende

Det yngste par i ‘Gift ved første Blik’ Daniel og Samantha forklarer, hvad der sker for dem.

Af Kenth G. Madsen - 16. september 2021 kl. 20:59

Der hersker ikke ømhed og kærtegn mellem Daniel, 28, og Samantha, 29, efter hendes flytning til Aarhus for at bo sammen med gemalen i det arrangerede ægteskab. Ordknapheden parterne imellem er samtidig fremherskende. Det var seerne vidne til i aftenens afsnit af ‘Gift ved første Blik’ på DR1.

Men Daniel er dog ikke enig i den kølige fremstilling.

– Vi fremstår som om, vi ikke taler sammen, men faktisk føler vi selv, at det var ok, og vi sover altså i samme seng, understreger Daniel overfor HER&NU/Realityportalen i forbindelse med klipningen af programmet.

LÆS OGSÅ: CHOK! Årets ‘Paradise’-vindere afsløret

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Ditte Julie fortælle om hus og kærligheden.

I starten lufter Samantha et ønske om en højere grad af fysisk kontakt.

– Håber, han finder ud af, det ikke er så farligt, og at han tager min hånd eller giver mig et kys, efterlyser hun. Og Daniel vil det samme, men der sker bare ikke noget hos parterne.

– Vi fremstilles mere som venner end kærester. Jeg er måske ikke den, der tager hendes hånd særligt mange gange. Men selvfølgelig føler jeg mig tiltrukket af hende, ellers kunne jeg lige så godt droppe ud af programmet, lyder det fra Daniel, og han fortsætter:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Linses kæreste

– Jeg har lyst til hende, men jeg er også bange for at såre hende, hvis det nu ikke bliver til noget, afslører han. Og selvom Samantha virker træt af den indebrændte situation, så har hun valgt at have tålmodighed med ham.

– Ja, han er dårlig til at tage initiativet. Det kommer bare ikke så naturligt, og det har vi også talt om. Jeg har valgt at være tålmodig, fordi jeg føler, han har brug for mere tid. Så jeg er hverken sur eller tvær eller på vej ud af forholdet, understreger hun, og uddyber karakteristikken af Daniel.

– Han er ikke den helt vildt følsomme og heller ikke en frembrusende fyr, og så har han ikke den store erfaring med forhold. Det gør det ikke nemmere. Men det må jo komme, for vi matchede jo. Men der skal åbenbart arbejdes noget mere med det, erkender Samantha fra København.

LÆS OGSÅ: Her er Geggos nye tv-program