Christel: Teitur er ikke en voldelig fyr

Christel har kendt til sagen længe, men den kommer stadig bag på hende.

Af Rikke Lynge og Louise Vilsbøl - 19. marts 2022 kl. 7:55

Fredag aften var Reality Awards i fuld gang, og en af gæsterne var Christel Trubka, som traditionen tro havde sin mor og lillesøster med til showet. Realityportalen mødte hende på den røde løber, hvor hun blandt andet satte ord på den verserende sag, hvor hendes ekskæreste Teitur Skouboe er tiltalt for at have øvet vold mod og voldtaget en kvinde i Odense d. 28. november.

LÆS OGSÅ: Er Mads og Mille fra ‘X Factor blevet kærester?

– Jeg har helst ikke villet blande mig, for det er ikke min sag, og jeg har ikke rigtig noget med ham at gøre mere, og hvad end der sker den dag (hvor de skal i retten, red.), så krydser jeg fingre for den, der skal krydses fingre for, lød det fra Christel, som understregede, at sagen kom bag på hende.

LÆS OGSÅ: Krig i Ukraine får TV3 til at droppe populært reality-program

– Ja, for jeg kender Teitur, og Teitur har et fucking godt hjerte. Og sådan nogle sager her skal man selvfølgelig også tage seriøst, for der er jo også en anden side af historie, men jeg synes bare, man skal have begge historier op at vende. Teitur er ikke en voldelig mand, han har et godt hjerte, han er en god fyr.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe afslørede utroskab: Nu fortryder hun 

Støtter Teresa

Christel har kendt til sagen længe, men det er ikke noget, hun har snakket med Teitur om, for de snakker ikke sammen på den måde, forklarer hun. Det betyder dog ikke, at hun har vendt ham ryggen.

LÆS OGSÅ: Reality-babe høster stor karriere efter ‘Paradise’

– Jeg kommer da helt sikkert til at skulle se, hvad udfaldet er. Og så tænker jeg jo rigtig meget på Teitur og Teresa i den her sag, for det er jo dem, jeg har nærmest mig. Selvfølgelig står der også en pige på den anden side, men jeg lader retten gå sin gang, og så må vi se, lyder det fra Christel, som fortsætter:

– Jeg har talt med Teresa, og hun er jo også ramt af situationen, og det kan jeg godt forstå, og jeg tror ikke rigtig, der er nogen, der kan sætte sig ind i det på nogen måde. Men jeg støtter hende, for jeg elsker hende, og jeg ønsker hende det bedste. Jeg ved, Teitur er en god fyr, og jeg håber, de to nok skal komme igennem det.

LÆS OGSÅ: Paradiso skal opereres efter knivstik