Paradiso skal opereres efter knivstik

Sille må en tur på operationsbordet efter et voldsomt uheld med en kniv.

Af Louise Vilsbøl - 10. marts 2022 kl. 6:55

Dagen i går tog en uventet drejning for ‘Paradise Hotel’-vinderen Sille Nimholm, som endte på hospitalet efter et uheld med en kniv, som endte med at blive voldsomt.

LÆS OGSÅ: CHOK: Teitur tiltalt for voldtægt

– Status på mit liv er, at jeg har stukket mig med en kniv i hånden og nu på ingen måde kan bevæge min pegefinger. Skaden er sket i køkkenet, så nu får jeg bare endnu en gang bekræftet, at jeg ikke hører til at stå i køkkenet, lød det på Silles story, da hun i aftes sad på Hvidovre Hospitals akutmodtagelse.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe afslørede utroskab: Nu fortryder hun 

Overfor Realityportalen bekræfter hun uheldet, som skete i aftes, da Sille var hjemme hos sin negledame og hendes datter. Sille blev hurtigt smertedækket på hospitalet, men hun var ikke i tvivl om, at det var alvorligt, fordi hun ikke kunne bøje sin finger. Desværre fik hun ret i sin forudsigelse.

LÆS OGSÅ: Anna frustreret over rygter: Det er en privat sag

– Opdatering, det er noget fucking lort det her, og jeg har brugt aftenen på at tude fucking meget. Jeg har højst sandsynligt skåret min sene over til min pegefinger. Så nu er jeg i gips, og jeg skal indenfor et par dage opereres, så det er jo super. Så der er en masse planer, jeg havde i nærmere fremtid, som ikke kommer til at ske, fortæller en berørt Sille kort før midnat onsdag.

Læs mere om