CHOK! ‘X Factor’-dommer trækker sig

Dommeren vil fokusere på andre projekter og drømme.

Af Caroline Grønne Wigdal - 2. juli 2020 kl. 16:35

35-årige Lars Ankerstjerne har været dommer og sang-coach i de seneste to sæsoner af ‘X Factor’, og nu melder han ud, at han ikke tager den tredje sæson med, når den i 2021 folder sig ud på skærmene. Det betyder dog ikke et farvel for altid, for han vælger blot at holde en pause fra den populære sangkonkurrence.

LÆS OGSÅ: Ærlige Frederik Fetterlein: Sådan har jeg det med Saszeline i dag

– Kære venner, jeg har besluttet, at jeg holder pause fra X-Factor, for at fokusere på nye drømme og projekter. Det betyder altså, at jeg ikke er med i næste sæson af ‘X Factor’, oplyser han på sin Instagram-profil.

Hvilke projekter og drømme ‘X Factor’-dommeren nu vil lægge sin energi i, uddyber han ikke, men det lyder til, at vi kan se frem til nyt musik fra Ankerstjernes hånd. Og så er han allerede igang med at producere podcast-serien ‘Ildsjæl med Ankerstjerne’.

LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-Dan kørt væk i ambulance: Troede jeg skulle dø

– X-Factor har været et kæmpe eventyr og ét af mit livs allermest spændende udfordringer. Jeg vil savne hele holdet. Både dem på skærmen og dem behind the scenes. Det er nogle af de mest dygtige mennesker, jeg har arbejdet med. Kæmpe fornøjelse. Ønsker alle held og lykke med den nye sæson. Og jeg glæder mig til at skrive en masse ny musik, skriver han videre i opslaget.

Om det bliver i selskab med Thomas Blachman og Oh Land, vi ser Ankerstjerne igen, er usikkert, da Blachman efter tre sejre i træk har givet udtryk for, at han overvejer at stoppe på toppen. 

Det bliver sandsynligvis i 2022, at vi igen kan se den danske rapper og sangskriver ved dommerpanelet i ‘X Factor’.

LÆS OGSÅ: Oliver om Gunnvør: Hun er den bedste mor

 

View this post on Instagram

 

TAK FOR TUREN! 💜 Kære venner, jeg har besluttet at jeg holder pause fra X-Factor, for at fokusere på nye drømme og projekter. Det betyder altså, at jeg ikke er med i næste sæson af @xfactortv2 . Jeg gir’ kun ét interview lige i forbindelse med dette – i en sær-episode af @ildsjaelpodcast , som er oppe nu. (Link i bio👆🏼) X-Factor har været et kæmpe eventyr og ét af mit livs allermest spændende udfordringer. Jeg vil savne hele holdet. Både dem på skærmen og dem behind the scenes. Det er nogle af de mest dygtige mennesker, jeg har arbejdet med. Kæmpe fornøjelse. Ønsker alle held og lykke med den nye sæson. Og jeg glæder mig til at skrive en masse ny musik. 💘 (Og til hvad der ellers er i støbeskeen 😉) Møzzz //Anker Foto: Peter Grosen, Martin Sylvest, Lasse Lagoni

A post shared by Ankerstjerne (@ankerstjerne1) on