Blachman efter tre 'X Factor'-sejre i træk: Overvejer at stoppe

Vil ‘X Factor’ være det samme uden Thomas Blachman? Det finder vi måske ud af i næste sæson af talentkonkurrencen, for måske vælger Blachman at slutte på toppen.

Af Kenth G. Madsen - 24. maj 2020 kl. 18:56

For tredje sæson i træk lykkedes det for Thomas Blachman at vinde ‘X Factor’-finalen, da han lørdag aften under pomp og pragt kunne sige tillykke med sejren til sin kandidat fra de unge solister, den smukke og talentfulde sangerinde, 20-årige Alma Agger fra Christianshavn.
Men allerede efter den første finalerunde fredag aften i Brøndby-studiet, hvor gruppen Smokey Eyes blev stemt ud, stod det klart, at Blachman ville vinde hele molevitten. Hans meddommere Oh Land og Ankerstjerne måtte nøjes med at betragte glorien om hans skallede isse vokse sig større og større som aftenen skred frem.
LÆS OGSÅ: Alma Agger vinder ‘X Factor 2020’: Jeg var sindssyg nervøs
– Gider du mere ‘X Factor’, Blachman?
– Jeg ved det faktisk ikke? Jeg skal finde ud af det. Nu har jeg vundet tre gange i træk, og så kan det jo kun gå nedad bakke herfra. Så måske er det et godt tidspunkt at stoppe? Jeg har en hel masse ting, jeg gerne vil nå, inden jeg bliver gammel, sagde den 57-årige jazzmusiker til HER&NU efter finalen i talentkonkurrencen på TV 2.
LÆS OGSÅ: Kæresten overrasket over Almas talent: Hun vil ikke synge for mig derhjemme
Så den afsluttede 13. sæson af ‘X Factor’ kan altså at blive den sidste for Thomas Blachmans vedkommende. Han har i alt fire sejre på samvittigheden i det lange forløb, hvor han har været dommer i den populære talentkonkurrence. I 2014 vandt han med Anthony Jasmin, i 2018 medPlace on Earth, i 2019 med Kristian Kjærlund og i 2020 med Alma Agger.
LÆS OGSÅ: ‘Sommerdrømme’ er slut: Hvad skal der ske med husene?

Læs mere om