CHOK: TV3 dropper 'Paradise'

Efter 15 sæsoner holder ‘Paradise Hotel’ for første gang pause.

Af Louise Vilsbøl - 23. marts 2018 kl. 14:44

For første gang i programmets 13 år lange historie, hvor det er blevet til i alt 14 almindelige sæsoner og en ‘Reunion’ udgave af ‘Paradise Hotel’, holder programmet nu pause. I næste uge må de trofaste seere derfor undvære forårets måske mest populære realityprogram. Men hvordan kan det være, at TV3 har taget den beslutning?
– Det er korrekt, at ‘Paradise Hotel’ holder påskefri hele næste uge. Der er mange seere, som tager væk i fridagene, og derfor ikke har mulighed for at følge med i ‘Paradise Hotel’, så for at fans ikke kommer bagud, så holder vi pause i hele næste uge, fortæller Mette Barnes, Head of communication hos TV3 og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
LÆS OGSÅ: Er der sex i ny sæson ‘Divaer i junglen’?
– I stedet tilbyder vi underholdning til feriefolket, og TV3 er hele ugen spækket med den ene familiefilm efter den anden. Om dagen er fladen fuld af børnefilm, så der kan man se alt fra ‘Shrek’ til ‘Sådan træner du din drage’. Om aftenen kan man hver dag kl. 20.00 blandt andet hygge sig med spænding i form af ‘Da Vinci Mysteriet’, ‘Engle og dæmoner’ og familiefilmene ‘Annie’ og ‘Mamma Mia’.
I stedet for ‘Paradise Hotel’ byder TV3 seerne på ‘Engle og dæmoner’ tirsdag, ‘Sherlock Holmes 2: Skyggespillet’ onsdag og ‘Annie’ torsdag – mon ikke de fleste trofaste reality-seere er ret trætte af det bytte? Til gengæld vender ‘Paradise Hotel’ tilbage med, hvad TV3 selv kalder en legendarisk uge, som starter 3. april – her skal årets Miss Paradise nemlig kåres.
LÆS OGSÅ: HUSKER DU? Da Geggo vandt ‘Divaer i junglen’
LÆS OGSÅ: VILDT: Så dyrt er det at tjekke ind på ‘Paradise Hotel’