WOW: Så vildt bliver det i 'Divaer i junglen'

‘Divaer i junglen’ vender tilbage med et brag, det tør vi godt garantere.

Af Louise Vilsbøl - 23. marts 2018 kl. 13:01

Efter fem år er ‘Divaer i junglen’ tilbage med en ny sæson mandag d. 2. april, og det er altså ikke uden grund, vi glæder os. Det beviser den nye trailer for programmet – se den nederst i artiklen. Der er godt med drama, måske noget sex og helt sikkert skænderier, når divaerne folder sig ud og møder deres modsætninger.
På deltagerlisten i år finder vi blandt andet Fie Laursen, Caroline Petersen, Janni Ree, Sasha Klæstrup, Maja Bruun Larsen og Rikke Chili, mens der i år også er fire helt almindelige håndværkere med, der normalt lever et liv langt væk fra den røde løber, som divaerne ofte gæster.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup: Sådan klarer min søster sig i ‘Divaer i junglen’
Det bør give drama og masser og interessante øjeblikke, og i det første klip fra sæsonen, som TV3 netop har delt, ser det i den grad også sådan ud. Jakob Kjeldbjerg påpeger, at han har taget Danmarks største bitchfight med og henviser til Fie Laursen og Caroline Petersen, der har haft det ene skænderi efter det andet i det seneste år.
– Det eneste luksus, du har kigget på, det er min Instagram, lyder det hånligt fra Fie mod Caroline, der dog er hurtig til at svare tilbage.
– Og jeg brækker mig hver gang, lyder det kontant tilbage fra paradisoen.
Se tre minutter af programmet herunder, der er nok at glæde sig til.
LÆS OGSÅ: HUSKER DU? Da Geggo vandt ‘Divaer i junglen’
LÆS OGSÅ: Valdemar: Jeg blev castet til ‘Divaer i junglen’