CHOK: Trækker Princess Natascha sig fra 'De unge mødre'? - Her & Nu

CHOK: Trækker Princess Natascha sig fra 'De unge mødre'?

Den unge mor går med overvejelser om at forlade reportageserien.

Af Jonas Sand - 22. april 2019 kl. 19:28

Seerne har i flere år fået lov til at følge med i livet hos Princess Natascha Ellen Linea Kaup, når hun har inviteret kameraholdet fra ‘De unge mødre’ indenfor og åbnet op omkring stort og småt i sit liv.
Flere gange har den unge mor dog trukket sig fra reportageserien, men hver gang er hun vendt tilbage. I øjeblikket er hun stadig på deltagerlisten i ‘De unge mødre’, som vender tilbage med en 28. sæson på Kanal 4 og Dplay – formentlig senere i år. Her er Princess Natascha også med, men spørgsmålet er, hvor længe det varer ved.
– Officielt er jeg stadig med, men jeg må indrømme, at jeg overvejer, hvor længe jeg skal blive ved med det. Jeg skifter hele tiden mening omkring det. Den ene dag vil jeg gerne, men den næste har jeg lyst til at stoppe, siger hun til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha løfter sløret: Skal Miso vaccineres?
LÆS OGSÅ: Princess Natascha klar til ny faderskabstest

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, hvorfor hun stadig ryger.

LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser
LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Novah skifter navn

Det samme igen og igen

Princess Natascha blev i januar mor for tredje gang, og man skulle tro, at det ville give en masse fine optagelser til reportageserien. Sådan forholder det sig dog ikke, mener den unge mor, der dog har nydt at være med indtil nu.
– Det er ikke, fordi jeg ikke kan lide at lave ‘De unge mødre’, men jeg synes bare, vi har set det hele før. Graviditet, fødsel og så børnenes første år. Det bliver det samme, som jeg har filmet.
– Der er ikke noget nyt med Miso, som vi ikke allerede har filmet med Lia og Novah. Så jeg føler bare, at jeg optager det samme igen og igen, slår hun fast.
Tiden vil vise, hvor længe Princess Natascha kommer til at være en del af ‘De unge mødre’. Sikkert er det i hvert fald, at reportageserien vender tilbage, og at den kommende sæson byder på et bryllup hos en af deltagerne. Det kan du læse mere om her.
LÆS OGSÅ: Efter sag om trusler: Princess Natascha frygter ikke politiet
LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslørede sønnens navn: Nu har hun ændret det