CHOK: Skuespiller ude af 'Vild med dans' - Her & Nu

CHOK: Skuespiller ude af 'Vild med dans'

Aftenens udgave af ‘Vild med dans’ bød desværre på et farvel til

Af Lykke Buhl - 27. september 2019 kl. 22:25

Sidste uge blev alderspræsidenten Anne Dorte Michelsen sendt ud af ‘Vild med dans’ som den første, og i denne uge blev det spået af bookmakerne, at det måtte være programmets anden modne kvinde, Birgit Aaby, der måtte lade livet i konkurrencen.
Sådan blev det dog slet ikke, og i stedet skulle aftenens udstemte par findes langt højere oppe på dommernes rangstige. Det blev nemlig skuespillerinden Marie Bach Hansen, som vi nu i program tre må sige farvel til.
– Jeg er vildt ærgerlig over, at det slutter nu, men samtidig har jeg også vidst, at det er en konkurrence, som ligesom kan vende lige pludselig. Jeg har i virkelig forberedt mig på, at hver fredag kunne være den sidste, forklarer Marie.
LÆS OGSÅ: Stort kaos: Det er slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’, hvis …
Dog føler hun bestemt ikke, at hun må gå tomhændet hjem – og hun stopper heller ikke med at danse.
– Jeg tager vores venskab med mig hjem og den her vilde oplevelse: Alle de her dejlige mennesker, at få lov til at danse hver dag. Jeg er i hvert fald ikke færdig med at danse, fortæller hun.
Omdansen stod mellem sportsmanden Michael Maze med danseren Mie Moltke, der dansede tango og så skuespilleren Marie Bach Hansen, der bød på quickstep med danser Martin Reichhardt. Her slap Michael Maze og Mie Moltke heldigst ud af den nervepirrende omdans, hvor seerne sikrede dem endnu en uge i programmet.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Kesslers vilde rekordløn: Tjener kassen på ‘Vild med dans’