CHOK! ‘Paradise Hotel’ pauses på grund af overgreb

Der er dårligt nyt til alle, der elsker at følge med i den nye sæson ‘Paradise Hotel’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 20. april 2021 kl. 17:19

Den nye sæson nåede knap nok at begynde, før et alvorligt drama ramte og har gjort, at alt fra i dag er sat på pause på ubestemt tid. Det betyder, at alle afsnit af den nye sæson ‘Paradise Hotel’ i Sverige fjernes fra streamingtjenesterne Viaplay og Viafree.

Det oplyser Nordic Entertainment Group på realityprogrammets Instagramprofil.

LÆS OGSÅ: Türker og Sarah jubler: Vi glæder os meget

– Nordic Entertainment Group har besluttet at sætte den igangværende sæson af ‘Paradise Hotel’ på pause, efter at ny information med anklager om overgreb i dag er kommet frem, skriver de i et opslag.

Her kan man også læse, at baggrunden for det hele er, at en mandlig deltager har overskredet to kvindelige deltageres grænser. I første omgang var konsekvensen, at han skulle forlade programmet. Men nu er der altså kommet flere detaljer frem i sagen, som har skærpet omstændighederne.

LÆS OGSÅ: KÆMPE ‘PARADISE’-BRØLER: Optagelserne er forsvundet

Deltagerne i 2021-sæsonen af svensk ‘Paradise Hotel’ (Foto: Patricia Recourt/Viaplay)

Sagen er meldt til politiet og skal nu følge retsprocessen i Sverige. Udover det så er der også nu en intern undersøgelse af, hvordan det hele foregår, når der optages ‘Paradise Hotel’, da det naturligvis ikke må ske, at deltagerne på den måde ikke kan føle sig sikre.

Også koncernchef i Nordic Entertainment Group i Sverige, Anders Jensen, har i dag kommenteret på sagen.

LÆS OGSÅ: KÆMPE BRØLER: Har du spottet fejlen?

– Jeg har i dag taget beslutningen om at sætte ‘Paradise Hotel’ på pause efter at have modtaget ny information, som jeg ser meget alvorligt på og ønsker at nå til bunds med, siger han.

‘Paradise Hotel’ havde premiere den 15. marts i Sverige. Som nævnt er det endnu ikke besluttet, hvornår det igen bliver muligt at se videre.

LÆS OGSÅ: WOW! STORT vægttab: Kan du kende denne ‘Hjem til gården’-deltager?