CHOK: Nadia Shilas datter på hospitalet efter uheld

Det er alle forældres mareridt, at der skal ske deres børn noget, i går blev mareridtet til virkelighed for Nadia Shila.

Af Louise Vilsbøl - 28. juni 2019 kl. 09:01

Forleden ventede der Nadia Shila fra ‘De unge mødre’ noget af et chok, da hun var på vej ud af døren for at få tjekket noget eksem på sin knap to måneder gamle søns hoved af lægen. Det endte nemlig med at blive Haydens 1-årige storesøster, der blev hentet af en ambulance.
LÆS OGSÅ: Efter sag om trusler: Princess Natascha frygter ikke politiet
– Jeg får sat Hayden i vikle og får gjort Hope klar og går ud for at tisse af, inden vi går (der er ikke så langt, så vi ville lade bilen stå, spare det benzin og få lidt motion), og lige pludselig hører jeg airconditionen sige en mærkelig lyd og Hope skrige op. Jeg flyver over til hende, og hun står med hånden i vejret og blodet stående ud af fingeren, så jeg får vildt flashback, til da jeg selv klemte min lillefinger af i en dør, og begynder desperat og febrilsk at steppe rundt med Hayden i viklen og Hope på armen, inden at jeg kaster hende over i armene på min mor og ringer 911, skriver Nadia Shila på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Maria Sebens fra ‘De unge mødre’ er gravid: Tvunget til at afsløre nyheden
– Ambulancen kommer efter cirka 2 minutter, og der er ikke bare to, men syv mennesker der kommer ind og kigger på hende, kigger på airconditionen (fordi den er farlig og ikke dækket til, som den faktisk skal) og vurderer, om hun skal en tur til tjek. Blødningen er her stilnet af, men hun har ondt, og vi er lidt bange for, at den er brækket. Vi er stadig heller ikke sikre på, hvor dybt hun har skåret sig, og vi skal derfor ind til et tjek på skadestuen.
LÆS OGSÅ: Heidi raser efter Nadia Shilas fødsel: De kællinger er jo til grin!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Heidi slog en stor prut midt under datterens bryllup.

LÆS OGSÅ: Ung mor går til behandling: Jeg har det simpelthen så dårligt
Nadia Shila sendte sin mor med Hope i ambulancen, mens hun selv blev og ammede Hayden for så at køre afsted til skadestuen, som kun ligger 10 minutter fra familiens hjem.
LÆS OGSÅ: Tilbage på skærmen: Glennie klar til ‘De unge mødre’-comeback
– Da jeg ankommer, har hun allerede fået en stue, og er på det de kalder fast track, som jeg er ret sikker på er for børnepatienterne. Herovre har de jo deciderede børnehospitaler, og så har de skadestuer, hvor de modtager børn, men det er ikke alle steder, hvor de kan tage børn, da det ikke er på alle sygehuse, de har børnelæger. De har her bestilt en røngten for at tjekke, om den er brækket, da hun græder hysterisk, hver gang at de rører ved den, skriver Nadia Shila.
Heldigvis viste røntgenbilledet, at Hopes finger ikke var brækket, og sårene var ikke så dybe, at hun skulle syes. Derfor blev de sendt hjem igen, men chokket sidder stadig i Nadia Shila, som fremviser et billede af skaden på sin blog.
LÆS OGSÅ: Børn med ekskærestens bror: Sådan går det ‘De unge mødre’-Stephanie i dag