Tilbage på skærmen: Glennie klar til 'De unge mødre'-comeback

For nylig afslørede Glennie, at hun vender tilbage til skærmen i form af en YouTube-kanal, men hun udelukker heller ikke et comeback til ‘De unge mødre’.

Af Jonas Sand - 25. marts 2019 kl. 19:28

For nogle måneder siden stod Glennie Nørgård Have, som tidligere har deltaget i ‘De unge mødre’, frem og fortalte om sit livs kamp, som hun gennemlever netop nu. Glennie stoppede med at spise, fordi hun følte, alt sad fast i halsen på hende, så til sidst levede hun af drikke yoghurt. Hun endte med at tabe sig 40 kilo på fire måneder, hvorefter hendes krop sagde fra.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager indlagt efter smertehelvede: Det spruttede ud med blod
LÆS OGSÅ: Børn med ekskærestens bror: Sådan går det ‘De unge mødre’-Stephanie i dag
Den unge mor blev ramt af tiaminmangel – også kaldt mangel på b1-vitamin – der havde udviklet sig til Wernicke-Korsakoff-syndrom, hvilket blandt andet giver hukommelsestab og problemer med at bruge arme og ben. Derfor endte Glennie i en kørestol, og hun er nu i gang med et langt os sejt genoptræningsforløb
For nylig afslørede Glennie, at hun har besluttet sig for at vende tilbage til skærmen og dele den hårde kamp med omverdenen på en ny YouTube-kanal, som hun har oprettet sammen med sin mand. Men det er måske ikke kun computerskærmen, man i fremtiden kan opleve hende på. Hun er nemlig slet ikke afvisende over for også at vende tilbage til tv og ‘De unge mødre’.
– Man skal aldrig sige aldrig. Jeg ville overveje det, hvis jeg blev spurgt om det, siger Glennie til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Tidligere ‘De unge mødre’-deltager bliver YouTube-stjerne
LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Novah skifter navn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan møde den nye ‘De unge mødre’-deltager, der har en enorm fanskare på YouTube.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op: Sådan var min seksuelle debut
LÆS OGSÅ: Ung mor flytter sammen med kæresten: Jeg har det stramt

Ingen krav til ‘De unge mødre’

Glennie har ellers flere gange tidligere slået fast, at ‘De unge mødre’ er et overstået kapitel for hende. Men nu åbner hun altså alligevel op for et comeback, og det er der en god grund til.
– Folk skriver til en hele tiden. De skriver en masse på nettet, som ikke altid er rigtigt, så jeg stiller heller selv op og fortæller og viser sandheden, fastslår Glennie, der ikke vil stille krav til produktionen, hvis hun igen skal være med.
– Jeg har ingen krav. De skal bare filme vores liv, som det er – og måske andre kan lære noget af mig med børn, hus og en syg mor, siger den tidligere og måske kommende ‘De unge mødre’-deltager.
Tiden vil vise, om den unge mor igen vender tilbage til reportageserien. Men indtil da kan du i hvert fald følge med på familiens YouTube-kanal lige her.
LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud om diagnoser: Frygtede at være alene med datteren
LÆS OGSÅ: Princess Natascha klar til ny faderskabstest