CHOK: Khloé Kardashian slår Kylie Jenner

Kylie Jenner slår måske sine søskende med både Instagramfølgere og penge på bankkontoen, men nu må hun alligevel erkende et stort nederlag til Khloé Kardashian.

Af Anna Løwe - 11. november 2019 kl. 16:55

Det kan godt være, at den yngste i Kardashian/Jenner-klanen, Kylie Jenner, også er den rigeste, men det er ikke hver gang, hun vinder. I går måtte hun se sig slået af storesøster Khloé Kardashian, da prisen for Årets Realitystjerne skulle uddeles ved det årlige People’s Choice Awards i Los Angeles.
LÆS OGSÅ: WOW: ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjerne skal have tvillinger
Netop den pris vandt Khloé også i 2018, så den forsvarende mester kan prale af at være en publikumsfavorit, der altså slår sin billionær-søster, Kylie, når det kommer til personlighed. På sin Instagram-story takker Khloé sine fans for prisen og skriver, at hun er både overvældet og føler sig velsignet.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjerne skifter navn
Familiens populære program ‘Keeping Up With The Kardashians’ vandt også prisen for Årets Realityshow. I videoen nedenfor takker Kim, Khloé, Kourtney og momager-Kris deres fans for at have fulgt med i serien de seneste 18 år.

Hvis der kommer en 19. sæson, kan man dog godt forvente, at den bliver en smule anderledes. Den ældste af de seks søskende, Kourtney Kardashian, har nemlig meldt ud, at hun trækker sig efter sæson 18 for at fokusere på sine tre børn.