WOW: 'Keeping Up With the Kardashians'-stjerne skal have tvillinger

Realitystjernen og hans kæreste venter tvillinger.

Af Jonas Sand - 7. august 2019 kl. 7:28

Efter 14 år som par – de sidste seks år som ægtepar – gik forholdet i september 2018 i stykker for Brandon og Leah Jenner. Parret, der i 2015 fik datteren Eva James sammen, besluttede sig for at lade sig skille.
Tidligere i år fandt Brandon igen lykken, da han stod frem med Cayley Stoker. Kærligheden er siden blomstret for parret, der i starten af det nye år får to nye medlemmer til familien. Parret afslører over for PEOPLE, at de venter tvillinger.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Er ‘KUWTK’-stjernen tilbage hos ekskæresten?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen elsker Kardashian-familien.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Keeping Up With the Kardashian’-stjerne risikerer fængsel
– Vi er 12 uger henne nu, så vi nærmer os enden af første trimester. Vi er sindssygt forelskede, og vi glæder os rigtig meget til det her, siger parret til mediet.
Parret fortæller, at de sammen fortalte nyheden til Brandons datter, der blev rigtig glad. Han fortæller, at han fortsat har et godt forhold til sin ekskone.
– Leah og jeg gik fra hinanden på en smuk måde, og jeg synes, at vi håndterede det på den bedst mulige måde. Det var en proces, og det tog lidt tid at færdiggøre. Nu er Leah og jeg kommet videre, og jeg starter en familie med Cayley. Det er jeg virkelig glad for, siger han til mediet.
Brandon Jenner er søn af Caitlyn Jenner, og sammen med broren Brody Jenner var han hovedperson i realityserien ‘The Princes of Malibu’. Begge har medvirket i flere episoder af den populære realityserie ‘Keeping Up With the Kardashians’, og som duoen Brandon & Leah har det tidligere ægtepar sammen udgivet flere albums.
LÆS OGSÅ: Efter vilde utroskabsrygter: Nu svarer Tristan Thompson igen