CHOK: Katerina Pitzner anholdt

Det kommer meget bag på Katerina Pitzner, at efterforskerne er så dygtige.

Af Rikke Lynge - 28. januar 2021 kl. 10:00

Diamantdronningen Katerina Pitzner og datteren Ophelia Pitzner fra TV 2 programmet ‘Diamantfamilien’ er lige nu aktuelle i discovery+ programmet ‘Jagtet vildt – Kendte på flugt’, hvor kendte danskere er på flugt fra nogle af Danmarks dygtigste efterforskere.

Indtil videre er det lykkedes mor og datter at skjule sig på første klasse – de har boet på luksushoteller, fået wellness behandlinger og sågar været en tur i Tivoli i forklædning.

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner: Jeg ser mig selv i Elvira

Penge har de fået ved at pantsætte et af Katerinas smykker, så efterforskerne ikke kunne spore deres vej til penge. Alt så ud til at være en genial plan, men der var én ting, de ikke havde taget højde for, og de bliver meget overrasket, da en bil blinker dem ind til siden.

– Fuck, de blinker. De har fundet os. De er da ekstremt gode, siger Katerina, da det går op for hende, at de er anholdt.

LÆS OGSÅ: TV-stjerners hårde kamp: Chok blev til glæde

Både mor og datter er forundret over, at efterforskerne har fundet dem, men så slår det Katerina, hvad der måske kan have ledt dem på sporet.

– Er det telefonerne?, spørger Katerina, og får bekræftelse på, at telefonerne er en del af sporet.

LÆS OGSÅ: Thalia er blevet single: Jeg kan ikke kende mig selv

Katerina og Ophelia havde ellers forsøgt at pakke deres telefoner ind i sølvpapir for ikke at lægge spor ud, men det ser ikke ud til at have virket.

Se klippet herunder, hvor Katerina og Ophelia bliver anholdt, og se hele afsnittet på discovery+.

LÆS OGSÅ: Bendtner strandet i Dubai: Raser mod medie

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Klovn vender tilbage

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne skriver sexnovelle

Læs mere om