CHOK: Hollywoodfrue tæt på gigantisk skovbrand

Det er ikke første gang, Ines er berørt af en skovbrand, og nu frygter hun, at det ender ligesom sidst.

Af Louise Vilsbøl - 1. marts 2018 kl. 11:06

I aftenens afsnit af ‘Danske Hollywoodfruer’ møder vi en dybt bekymret Ines, som er ved at forberede sig til evakuering. Den tredjestørste skovbrand i Californiens historie er fuldstændig ude af kontrol, og husene brænder kun 10 minutter fra hollywoodfruens hjem.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager afslører: Jeg fik taget min mødom på hotellet
Og at branden er tæt på er ingen overdrivelse – alt udenfor er helt sodet til, poolen ser giftig ud, og det er både svært og sundhedsskadeligt bare at trække vejret udenfor. Derfor gør Ines sig klar til at komme afsted og få sine dyr med sig, og det er ikke uden grund, at det berører hende dybt.
– I 2006 der brændte min lejlighed totalt sammen, og jeg var ikke hjemme, og der mistede jeg to katte, og jeg mistede faktisk alt, hvad jeg ejede. Mine dyr betyder alt for mig, og hvis der sker noget med dem, det kan jeg slet ikke klare, fortæller Ines i aftenens afsnit og fastslår:
–  Det skal ikke gentages!
Se hvordan historien om skovbranden ender i aftenens afsnit af ‘Danske Hollywoodfruer’ kl. 20.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: WOW: Kom med indenfor i dansk hollywoodfrues vilde garderobe
LÆS OGSÅ: Irina bekræfter ‘Paradise’-deltagelse: Det føles helt rigtigt