Camilla Nederby under kniven: Jeg har overvejet det i ti år

Camilla Nederby har fået lavet om på noget, der har generet hende gennem livet.

Af Rikke Lynge - 20. januar 2023 kl. 10:25

Den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager Camilla Nederby var mandag under kniven for at få rettet op på noget, der har generet hende siden folkeskolen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vært afslører usikkerhed

– Jeg valgte at få lavet næse, fordi min næse ALTID har været min største usikkerhed. Lige siden folkeskolen. Trods alle andre har sagt, at jeg havde en flot næse, har jeg selv altid følt den meget bred. Så det er selve min næsetip, der har været mest fokus på at få smallet lidt, fortæller Camilla til Realityportalen og tilføjer:

– Men jeg har virkelig overvejet det meget igennem de sidste 10 år, og nu kunne jeg bare mærke, det skulle være. Jeg tænkte for meget på det. Nu håber jeg selvfølgelig bare, resultatet bliver, som jeg ønsker det.

LÆS OGSÅ: Her er den nye ‘Familien fra Bryggen’

Operationen er ifølge Camilla gået godt.

– Eller det ved jeg jo i princippet ikke, for der går jo laaaaang tid, før man kan se det endelige resultat. Først efter tre måneder er den værste hævelse forsvundet, men næsen er faktisk først helet 100% efter et år, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Saszelines ønske: Dét vil jeg huskes for

Men vigtigst af alt lige nu, så har Camilla ingen smerter.

– Det værste er bare, at jeg ikke kan trække vejret gennem næsen lige nu. P.t. føles det som en slem forkølelse, men jeg er meget hævet og lidt blå. Det var i mandags, jeg blev opereret, så min hævelse peaker også i dag, fortæller Camilla.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ‘Paradise’-deltager

Se billedet af Camilla lige efter operationen herunder:

Camilla Nederby efter næseoperation (Foto: Privat)

– Det ser heldigvis værre ud, end det føles. Men jeg glæder mig til den første uge er overstået, smiler Camilla.