Saszelines ønske: Dét vil jeg huskes for

Saszeline ved godt, hvad hun vil huskes for.

Af Rikke Lynge - 17. januar 2023 kl. 15:30

Saszeline Dreyer blev kendt som den ene søster i popduen ‘S.O.A.P’ i 90’erne.

LÆS OGSÅ: Ærlige Frederik Fetterlein: Sådan har jeg det med Saszeline i dag

Siden har Saszeline gjort sig bemærket for et turbulent forhold med Frederik Fetterlein, som influencer og senest for sine udtalelser omkring corona, der fik Instagram til at lukke hendes profil grundet kontroversielle udtalelser.

I TV 3-programmet ‘Til middag hos’ fortæller Saszeline, hvad hun selv helst vil huskes for.

– Hele influencer-tiden er fuldstændig ligegyldig for mig. Men ‘Let Love Be Love’ betyder stadig rigtig meget for mig. Jeg har været en del af et af Danmarks største julenumre, fortæller Saszeline i programmet og fortsætter:

– Jeg får sendt kærlighed hvert år fra unge mennesker på 22, der siger, de er vokset op med den julesang. Det er fantastisk, og det er virkelig noget historie, der er blevet skrevet, som jeg er virkelig glad for.

LÆS OGSÅ: ‘Løvens Hule’-investor i tragisk ulykke: Indlagt flere måneder

‘Let Love Be Love’ er en julesang skrevet af den danske sangskriver og producer Remee. Sangen er fremført af Juice, S.O.A.P., Christina Undhjem og Remee.

Gense musikvideoen og hør sangen herunder: