Bundærlige Bettina: Det har jeg har lært i ‘True Love’

Med ærlighed kommer man længst.

Af Amalie Jensen - 28. september 2022 kl. 6:55

I ‘True Love’ har Bettina hele tiden været den stålsatte kvinde i villaen. Men i gårsdagens afsnit var det en helt ny side af den unge kvinde, vi fik at se.

Hun skulle nemlig en tur i løgnedetektoren, og allerede inden hun satte sig i den varme stol, havde hun på fornemmelsen, at hun nok havde løjet.

Ikke overfor de andre, men overfor sig selv.

LÆS OGSÅ: ‘True Love’-Bettina: Her har du set hende før

Rødt svar efter rødt svar blev der skrællet lag på lag af Bettina, der sårbart åbnede sig op til ceremonien, og hun modtog stor ros fra de andre deltagere.

Men hvad er det helt præcis, 29-årige Bettina har lært af sit ophold i kærlighedsvillaen? Det har Realityportalen talt med hende om.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne snydt: Hjemløs!

Kontrol over vredesudbrud

I et tidligere afsnit af ‘True Love’ pointerede Alexander, at Bettina en gang imellem kunne have nogle vredesudbrud, hvilket Karsten også havde snakket med ham om. Dét giver Bettina fyrene ret i.

– Inde i villaen lærte jeg utrolig meget om min vrede. Jeg kan godt nogle gange tage ting meget personligt. Jeg har altid tænkt over, hvad jeg siger, hvordan jeg siger det, og hvordan det vil kunne opfattes på den ene, anden eller den tredje måde. Det har været meget dejligt at slippe, og derved slippe kontrollen over noget, jeg egentlig aldrig har kunne kontrollere, forklarer Bettina og fortsætter:

– Jeg har virkelig kunnet blive vred, når jeg har følt mig misforstået eller tilsidesat i en samtale. Men jeg har lært inde i villaen fra min skønne lille familie, at der skal være plads til alle, ikke kun mig. For ellers ville alle jo sidde med en dårlig følelse af ikke at være vigtig for andre.

LÆS OGSÅ: ‘True Love’-Casper datede samme kvinde som sin storebror

Tillid til andre

Bettina har også fået mere tillid til andre menneskers intentioner.

– En af de ting, jeg har indset, er, at andre mennesker ser mig igennem deres øjne, med deres erfaringer og deres holdninger. Jeg må føle mine egne følelser, leve med det, stå op for dem og være tryg ved, at jeg kan ikke gøre alle glade. Men jeg kan gøre mig selv glad og stole på, at andre rundt om mig også vil mig godt, fortæller hun til Realityportalen og fortsætter:

– Jeg har altid været bundærlig og med følelserne uden på tøjet. Det er gået begge veje. Nogle er til det, andre er ikke. Og sådan vil det altid være, men jeg er glad for den, jeg er, og dem, der er glade for mig, sætter også pris på min måde at være på. At jeg ikke lige er alles kop te, det er helt i orden. For jeg er virkelig manges shot tequila på en grå hverdag.

LÆS OGSÅ: Ditte Lee har igen fundet kærligheden

Hold mund og lyt

Alt det, som Bettina lærte i den italienske kærlighedsvilla, har hun taget med sig på flyet hjem til Danmark.

– At være inde i villaen har givet mig så utrolig meget. Det er nye følelser, både angående andre mennesker, men også til mig selv. Jeg har gennemgået en selvudvikling, jeg vil bære med mig for resten af mit liv, fortæller hun og tilføjer:

– Herhjemme efter True Love har jeg virkelig holdt fast i mig selv, både når jeg møder nye mennesker og i eksisterende relationer. Jeg går ikke på kompromis med mine følelser, og heller ikke andres. Jeg lytter, noget jeg ikke har været god til før. Jeg har været hurtig til at hjælpe og finde en løsning. Men hold da op, det går jo virkelig ikke, når jeg ikke engang kan holde min mund og lytte færdig.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Emil forklarer: Derfor græder jeg hele tiden

Takker Alexander

Især én af deltagerne i ‘True Love’ har haft en stor betydning for Bettinas udvikling.

– Det har jeg virkelig Alexander at takke for. Vores samtaler har gjort mig til en bedre version af mig selv. Jeg kan endelig sige, at jeg ikke bare vil hjælpe, men nu også er i stand til at lytte fra ende til anden og virkelig bare være en støttespiller. Vi var alle en lille familie inde i villaen, vi har hinandens ryg og jeg elsker dem alle som én.

LÆS OGSÅ: ‘True Love’-Josefine åbner op om barnløshed

Det er efterhånden ved at være nogle måneder siden, Bettina kom hjem fra Italien. Men hun følger også med i programmet og har set afsnittet, hvor hun selv sidder i løgnedetektoren.

– Det var meget mere blidt, end jeg troede det skulle være. Det var dejligt at høre de andre kommentere min udvikling. Det snakkede vi også om derinde, så det er rart at høre dem sige det i deres egne interviews også, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Store ændringer af ny sæson ‘Bachelor’

Herunder kan du se klippet, hvor Bettina er i løgnedetektoren…

Du kan se de nyeste afsnit af ‘True Love’ Danmark hver tirsdag på Discovery+.

LÆS OGSÅ: ‘True Love’-deltager klar til ‘Robinson’