Bro: Jeg blev valgt for mine penge

Der var nogle “venner”, der ikke havde rent mel i posen.

Af Anna Løwe - 24. juli 2021 kl. 14:55

Kevin ‘Bro’ Andreasen slog for alvor igennem med ‘Paradise Hotel’-titelsangen ‘Sydpå’, der har mere end 54 millioner streams bag sig. Men hittet har ikke udelukkende bragt gode ting med sig.

Sådan fortæller ‘Bro’ i tirsdagens episode af ‘Syng min sang’, hvor han har besøg af musikerne Pharfar, Clara Sofie og Kandis-Johnny.

– Mit liv ændrede sig. Der kom flere til koncerterne, der kom flere koncerter, jeg var aldrig hjemme, fortæller Bro og fortsætter:

– På et tidspunkt spillede jeg otte-ni shows om dagen. Nogle gange skulle der holde en helikopter klar, så vi hurtigt kunne flyve til det næste sted.

LÆS OGSÅ: Bro åbner op om stress og angst

Venner for pengenes skyld

– Det er jo enhver drengs drøm at få lov til at opleve det, så jeg føler mig så priviligeret. Men det er også hårdt. Når man får så mange penge som 21-årig, så ved man ikke lige, hvordan man skal håndtere det, forklarer Bro og uddyber:

– Jeg prøvede for eksempel at investere i en anden musiker. Jeg tog på ferie om brugte 600.000 på fire dage. Det var selvfølgelig business først, men så kulminerede det til noget, det ikke skulle have gjort. Kortet blev lagt i baren, og så har man ellers bare betalt for sine “kammerater”, som man troede, var ens kammerater, men som egentlig kun var der for de materielle ting. Når man så ikke har så mange penge længere, indser man hurtigt, hvem der egentlig er der og ikke er. Så dem har jeg fået ryddet ud af mit liv nu.

– I dag har jeg det meget bedre, også økonomisk. Jeg hviler i mig selv og har ikke behov for at bevise noget overfor andre, afslutter den nu 25-årige sanger fra Rødovre.

LÆS OGSÅ: UH! Bro åbner op om hemmelig flirt

Se klippet herunder:

Afsnittet kan findes på Viaplay.