Bro åbner op om stress og angst

Et for stort festforbrug kostede næsten Bro karrieren.

Af Anna Løwe - 20. juli 2021 kl. 18:55

– Grunden til, at jeg har så ømt et stemmebånd, er også fordi, at når jeg har været på tour, så er jeg kommet til at drikke for meget, og så får man lyst til at feste, og det smadrer ens stemmebånd, fortæller Kevin ‘Bro’ Andreasen sine medmusikere i dagens program af ‘Syng min sang’.

Han fortsætter:

– Hele sidste år optrådte jeg nærmest hæs, og så blev det bare værre.

LÆS OGSÅ: Jaffer og Bolette: Sådan skjulte vi os for offentligheden

Dyrkede festen

Kevin ‘Bro’ Andreasen står bag adskillige hits, blandt andet ‘Sydpå’, der var titelsangen til ‘Paradise Hotel’ i 2018.

– Før dyrkede jeg festen, men det gør jeg ikke mere. Min stemme blev tjekket hver 14. dag, og hvis jeg var kommet fire uger senere, så var det gået helt galt, forklarer han og fortsætter:

– Min stemme er jo mit levebrød, så hvis jeg ikke passer på den, kan jeg vist godt begynde på en uddannelse. Jeg har været stresset over det, og jeg har også angst, hvilket også er en grund til, at jeg ikke tager ud og fester.

LÆS OGSÅ: UUH! ‘Paradise’-par med nye detaljer om deres forhold

Se hele klippet herunder:

Programmet kan ses på Viaplay og på TV3 kl. 20.00.

LÆS OGSÅ: WOW: Her er prisen på Sofie Lindes nye hus