BREAKING: Fie Laursen har babyplaner

Fie Laursen vil være mor, og hun har en plan.

Af Anna Løwe - 21. juni 2021 kl. 11:04

Fie Laursen har en plan. Influenceren vil være mor, og på trods af at hun på nuværende tidspunkt er i et åbent forhold med OnlyFans-kollegaen Lene Angelica Nielsen, er det stadig titlen som forælder, der er ambitionen.

LÆS OGSÅ: Åbner op om døden: Mindede mig om Mopper

Sådan fortæller den 24-årige blogger på sin Instagram-story, hvor hun har postet et billede af en baby.

– BABYKULLER, skriver Fie med store bogstaver og fortsætter:

– Babykuller har officielt ramt mig. Jeg havde altid regnet med, at når jeg fyldte 25 år, ville jeg være blevet mor. Nu hvor den dag er rundt om hjørnet, går det op for en, hvordan tiden flyver, og hvordan planer kan ændre sig. Det får en til at tænke.

LÆS OGSÅ: UPS: Kim Kardashian i stor modvind

Vil have et donorbarn

I skrivende stund bor Fie i den spanske ferieby Marbella, hvor hun nyder livet i sus og dus, og snart får hun også selskab af realitykollegaen Teitur. Projekt baby er derfor ikke på papiret lige nu, men der skal ikke gå for længe, afslører Fie.

– Ønsket om at være mor er større end at have en familie, og jeg har i dag besluttet mig for, at jeg skal have et donorbarn, hvis ikke jeg har fundet kærligheden og startet projekt baby inden for to år.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen bekræfter: Teitur flytter ned til mig i Spanien

LÆS OGSÅ: CHOK: Kanye West dropper søn

Læs mere om