Åbner op om døden: Mindede mig om Mopper

Afskeden med hunden Baby har bragt minder frem for Geggo.

Af Anna Løwe - 3. juni 2021 kl. 14:59

I 2016 tog familien fra TV 3’s populære realityprogram ‘Familien fra Bryggen’ afsked med deres højtelskede mor, mormor og oldemor, Mopper.

Efter et halvt års sygdom kunne hun ikke mere, og hele familien samledes rundt om den 78-årige for at være der til det allersidste.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Eline er tilbage i Danmark

I går, den 2. juni 2021, fik Geggo og Cengiz en lignende oplevelse. Deres elskede hun, Baby, trak vejret for sidste gang, og for Geggo mindede oplevelsen hende om at sige farvel til sin mormor for fem år siden.

– Det kom en lille smule bag på mig, hvor ked af det jeg faktisk blev, da vi skulle aflive Baby i går, indleder Geggo en følsom story på Instagram og fortsætter:

– Jeg troede egentlig, at jeg var okay fattet omkring det, der skulle ske, men ligesom de fleste andre, tror jeg, har jeg bare et meget anstrengt forhold til døden.

LÆS OGSÅ: Linse og Geggo forsonet efter uvenskab

Karmas farvel til Baby

Udover Baby, har Geggo og Cengiz også hunden Karma, og for Geggo var det vigtigt, hun kunne forstå, hun ville blive alene nu.

– Vi gjorde det sådan, at dyrlægen kom herhjem hos os og aflivede Baby. Så fik Karma også lov til at sige farvel, forklarer Geggo og uddyber:

– Det havde ikke været det fedeste at skulle have hende med ned i en klinik. Det er vigtigt, at Karma også kan sige farvel til sin ven. Jeg tror på, at de kan mærke det.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Familien fra Bryggen’-stjerne i slem ulykke

Skulle ikke have set Mopper død

Selvom aflivningen forløb stille og roligt og i hjemlige omgivelser, var Geggo alligevel i tvivl om, hvorvidt hun havde lyst til at være der. Og det er der en helt speciel grund til, fortæller Geggo.

– Jeg ved godt, det ikke er det samme, men da Mopper døde, var vi der, mig, min mor, Mikkel, Cengiz og Alba.

– Vi sagde farvel på hospicet, men efterfølgende var jeg ude i kapellet og se hende ligge dér med sin krydsogtværs og være uden sjæl. Det glemmer jeg aldrig, fortæller en tydeligt berørt Geggo, der tilføjer, at hun ikke ville være taget derud, hvis hun kunne gøre det om.

– Nogle er rustet til det, og andre er ikke. Så det ligger måske lidt i mig fra dengang med Mopper, at jeg ikke havde lyst til at se Baby død. Men efter 11 år sammen følte jeg alligevel, at jeg skyldte hende at sende hende afsted på sin sidste rejse.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Nybyggerne’-vinderes nye hus

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz i sorg: Av, det gør ondt