'Besat af Bad Boys'-babe i ulykke: Bilen er totalskadet

Reality-baben har været ude for en voldsom bilulykke.

Af Emilie Holm Egebro - 31. juli 2019 kl. 15:01

Vi lærte Kia Renate Schultz Bendixen at kende i TV3-programmet ’Besat af Bad Boys’, hvor hun ledte efter kærligheden. Desværre havde hun ikke heldet med sig i programmet, og den rette bad boy er heller ikke sidenhen dukket op.
– Jeg har desværre ikke fundet nogen kæreste, men jeg har heller ikke så travlt. Jeg har heller ikke gang i nye tv-projekter, da jeg lige nu fokuserer fuldt ud på ‘Stjerne Boksning’, lød det fra Kia, som de seneste måneder har kæmpet for at blive klar til Geggo og Cengiz’ projekt.
ÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sådan har vi udvalgt stjernebokserne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre den første ‘Divaer i junglen’-vinder, Irina Olsen, fortælle om sin angst.

LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-Kia: Sådan går det i dag
Desværre for Kia bliver der ingen boksekamp i denne omgang, da hun har været ude for et voldsomt uheld:
–  Kia blev desværre ramt af en bilulykke og andre skader der gjorde at hun ikke kunne deltage i søndagstræningerne i samme omfang som de andre – det er brandærgerligt, for Kia er virkelig en sej og sød pige, som fortjener en kamp, men vi regner stærkt med at se hende med til næste år, hvis hun er frisk, lyder det fra Geggo.

Her ses Kia efter ulykken (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: Dansk realitypar åbner op om børneplaner
LÆS OGSÅ: Realityfyr er blevet far: Tog selv imod datteren
Kia selv åbner også op om ulykken til Realityportalen.dk:
– Jeg kørte sammen med en anden bil, da vedkommende lavede en opbremsning midt på vejen, som ikke var forudset. Jeg har derfor totalskadet bilen og forstuvet min nakke. Jeg er dog ok trods skaderne, men jeg har stadig mén med nakken og ryggen. Det kunne have endt grueligt galt. Men heldigvis havde nogen hånden over mig, og jeg fik også penge fra forsikringen til en ny bil, forklarer Kia og tilføjer:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død
– Det har åbenbart ikke været mit år. Efter bilulykken tog jeg lige halvdelen af min finger i en pålægsmaskine, så det er først ved at hele og se godt ud igen nu. På grund af både biluheld og min finger har jeg derfor misset nogle af søndagstræningerne til ‘Stjerne Boksning’, og det er der, jeg ikke kan være med. Men jeg stiller op igen næste år, og jeg er allerede sikret en plads.
LÆS OGSÅ: Efter bruddet: ‘Paradise’-par dater igen
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig