BABY NEWS: 'Love is blind'-baby på vej - Her & Nu

BABY NEWS: ‘Love is blind’-baby på vej

En af deltagerne fra ‘Love is blind’ venter sit første barn til april.

Af Rikke Lynge - 26. oktober 2020 kl. 11:58

I februar 2020 tog Netflix serien ‘Love is blind’ hele verden med storm, og reality-programmet, der handler om at finde kærligheden uden at se hinanden, lå længe som den mest sete serie på Netflix. Flere af parrene endte sammen, men andre måtte indse, at kærligheden ikke er blind, og at udseendet også har noget at sige.

For parret Jessica og Mark blev det en turbulent serie. De to havde god kemi bag væggen, hvor de ikke kunne se hinanden, og Jessica stolede på, at Mark var manden for hende, selvom han var ti år yngre, hvilket hun havde det svært med. Da de to mødtes i showet, blev det hurtigt tydeligt, at Jessica ærgrede sig over ikke at have taget chancen hos Barnett, som mere var hendes type.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne skal alligevel ikke giftes: Ting er kommet frem

Jessica og Mark fra ‘Love is Blind’. (Foto: Netflix)

LÆS OGSÅ: Lauren og Cameron fra ‘Love is blind’ svarer på spørgsmål: Skal de have børn?

Netflix serien ‘Love is blind’ er filmet i 2018 og havde først premiere i februar 2020, og i dag er både Jessica og Mark videre med hver deres nye partner. For Mark, der offentliggjorde sin nye kæreste i starten af juli 2020, er det gået stærkt med kærligheden. Parret har sammen fået en hund, og en baby har nu også meldt sin ankomst til april.

– Baby Cuevas 4.29.21, skriver Mark Cuevas på sin Instagram til et billede, hvor han og sin kun et år yngre kæreste Aubrey Rainey holder to scanningsbilleder.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par er blevet gift

Både hund og baby har allerede fået hver deres Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under billedet.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Baby Cuevas 4.29.21

Et opslag delt af Mark Anthony Cuevas (@markanthonycuevas_) den

LÆS OGSÅ: Fandt kærligheden på tv: TV 2-par fejrer i dag deres første årsdag

Ud af de i alt seks ‘Love i blind’-par er tre par stadig sammen den dag i dag. Lauren og Cameron samt Barnett og Amber sagde begge ja til hinanden i programmet, og begge par har været gift lige siden.

Derudover har Damian og Giannina fundet vejen til hinanden kort efter programmet, selvom de to ikke sagde ja til hinanden under vielsen i programmet, og selvom det måske var svært at forestille sig de to sammen kort efter programmet, som slutter med, at Giannina stikker af i brudekjolen og falder ned af en skrænt i bedste ‘Runaway Bride’-stil.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Love Is Blind! So incredibly lucky and blessed to have grown with you over these past two years! Thank you for doing life with me 💙

Et opslag delt af Damian Powers (@damian__powers) den

LÆS OGSÅ: Hilda gav 13-årige Johanne sine pladser til ‘Vild med dans-Knæk Cancer’