AV AV AV: ‘Paradise’-hunk i stor ulykke

En ellers festlig aften endte med at gå helt galt.

Af Anna Løwe - 7. juni 2021 kl. 20:59

Sommeren er over os, og for mange betyder det havefester, grill og masser af drikkelse.

Der gør det i den grad også for årets paradisoer, der på Instagram flittigt dokumenter, når de samles til fest og farver. Men ligesom fester på hotellet i Mexico har det med at tage overhånd, så sker det samme altså ofte herhjemme. Det er weekendens strabadser et tydeligt tegn på.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe bryder tabuet: Jeg har været på psyk

Her fejrede en lang række paradisoer Mathias Hjorts fødselsdag, og festivitassen gik altså en smule over gevind. Aftenen endte nemlig sådan, at Mathias måtte en tur på skadestuen, fordi Kevin ‘Bro’ Andreasen ved et uheld kom til at brække hans ankel.

– Jeg står på græsset, og Kevin vil overraske mig ved at hoppe op på mig, forklarer Mathias i en Instagram-story og fortsætter:

– Jeg står kun på det ene ben, og da vi vælter forover, sidder min fod fast. Så da vi falder ned på græsset, siger det bare ‘knæk’. Jeg kunne godt mærke, at det ikke var godt, og nu er den altså brækket to steder.

LÆS OGSÅ: Irina kontaktet af svindler efter otte år: Hun smadrede mig

Efterlyser rullestol

Dagen derpå måtte Kevin altså tage Mathias under armen og assistere ham på en tur på skadestuen. Her fik den lange paradiso, også kendt som Mr. Mum, nyheden om, at anklen var brækket to steder.

– Hvis der er nogle, der har en rullestol, de kan undvære et par uger, så ville jeg virkelig sætte pris på det, siger en lettere fortvivlet Mathias, efter en læge har pakket foden godt ind.

LÆS OGSÅ: Rikke G. afslører: Har ikke set min far i et år

LÆS OGSÅ: SE KLIPPET: Kim bryder sammen