Anni Fønsby i sorg: Min far har kræft - Her & Nu

Anni Fønsby i sorg: Min far har kræft

Anni Fønsby har fået en trist besked.

Af Jan Körner - 25. november 2018 kl. 19:55

Anni Fønsby har været gennem helvede, efter at hendes far har været ind og ud af hospitaler.
– Det har været en barsk periode i mit liv. Min elskede far har desværre været meget syg og haft sin gang på hospitalet gennem det sidste års tid, lyder det fra Anni, der i sidste uge fik en nedslående besked omkring faderens sygdom.
LÆS OGSÅ: Anni Fønsby er forelsket: Her er min nye kæreste

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvordan Anni Fønsby indretter sit hjem.


LÆS OGSÅ: Kæresten om Anni Fønsby: Hun er ikke, som I tror
– Vi var på Gentofte Hospital for at få svar på en af de mange prøver. I dag fik vi så dommen. Min far har fået kræft i lungen. Jeg kan ikke med ord beskrive den følelse, jeg har haft, siden vi fik svaret. Jeg havde slet ikke lyst til at skulle forlade min far. Havde mest lyst til at være ved hans side hele tiden, siger Anni.
Hun krydser nu fingre for, at faderen er rask nok til at blive opereret, så han slipper for kemoterapi.
LÆS OGSÅ: Anni Fønsby i smertehelvede: Måtte tisse stående