Anni Fønsby i smertehelvede: Måtte tisse stående

Den tidligere realitystjerne har bestemt ikke haft det nemt den sidste tid.

Af Jan Körner - 1. juli 2018 kl. 8:55

Anni Fønsby har været i et sandt smertehelvede, efter hun for et par uger siden faldt på sit badeværelse og slog sit haleben. Ved faldet fik hun nemlig en diskusprolaps, der har resulteret i, at hun stort set ikke har kunnet bevæge sig.
LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne i sorg efter brud fra hemmelig kæreste
– Jeg troede, det var en nerve, der var i klemme, men jeg måtte ringe til min læge, da jeg ikke kunne komme ud af sengen. På et tidspunkt var det så slemt, at jeg måtte stå op, når jeg skulle tisse, fortæller Anni Fønsby, der stadig er hårdt ramt.
LÆS OGSÅ: Nyt job til Anni Fønsby: Ansat hos revisor
I det etablerede sygehusvæsen løb hun panden mod en mur, da lægerne blev ved med at hævde, at hun ikke havde en diskusprolaps.
– Så fik min mor mig ind til en kiropraktor, og hun kunne med det samme se, at jeg havde en diskusprolaps. Nu går det stødt fremad, efter jeg er begyndt i behandling. Det har været mirakuløst, fortæller Anni, der ikke har meget til overs for lægerne.
SE BILLEDET: 54-årige Brigitte Nielsen viser nyfødt datter frem
– Nu er jeg oppe at gå rundt hele dagen, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Anni Fønsbys hede dage: Til fest med Spaniens Hugh Hefner
LÆS OGSÅ: Linse om ny sæson ‘Familien fra Bryggen’: Det bliver ikke kedeligt
LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om stofmisbrug og overdosis
LÆS OGSÅ: Anni Fønsby skjulte sig for pressen: Derfor skiftede jeg navn