Anbragt som barn: Nu samler han ind til børn på børnehjem

‘Paradise’-vinderen bruger sin december på at samle ind til alle børn i Danmark, som bor på børnehjem.

Af Caroline Grønne Wigdal - 3. december 2019 kl. 7:25

For ‘Paradise Hotel’-vinder og tidligere ‘For lækker til love’-deltager Lenny handler julen mere om at give, end den handler om at få. Sammen med sin smukke, unge kæreste Melina, er han denne december gået igang med en indsamling til børn, der bor på børnehjem rundt omkring i Danmark. Indsamlingen går under navnet Projekt julegave og kommer primært til at foregå på Facebook og Instagram.
LÆS OGSÅ: Geggo søger julehjælp
– Melina og jeg fik ideen, efter vi hjalp en lille dreng, som samlede penge ind til en hjernetumor. Så satte vi os ned og tænkte på, hvordan vi kunne hjælpe andre børn, som har brug for hjælp. Deraf opstod hele ideen med Projekt julegave, fortæller Lenny til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: WHAT: Fie Laursen vil være med i ‘EOTB’ igen 
Lenny og Melina selv vil også gøre et stort stykke arbejde med at køre ud i hele landet for uddele flyers, og den den 23. og 24. december vil parret dele julegaver ud til børn anbragt på børnehjem.

Har selv holdt jul uden gaver

Der er en særlig grund til, at Lenny har så meget drivkraft, når det gælder Projekt julegaver.
LÆS OGSÅ: Efter ‘Ex on the Beach’: Nu kan han endelig score
– Jeg har selv været anbragt ude for hjemmet flere gange og ved, hvordan det er at føle sig svigtet og overset. Jeg har holdt juleaftener uden gaver, og det føles tomt og hjerteskærende. Derfor betyder det her projekt så meget for mig, og derfor er det vigtigt at sætte fokus på børn i juletiden. Samtidig er det min pligt, når jeg har det netværk og de følgere på de sociale medier, som jeg har.
Indsamlingen er registreret og godkendt hos Indsamlingsnævnet, og hver en krone bliver doneret til sagen, så hverken Lenny, Melina eller andre reality-deltagere kommer til at tjene penge på Projekt julegave.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for Amalie: Jeg har været rigtig ked af det 
–  Vi har taget sagen i egen hånd og smider alt tid, tro og kærlighed i det her. Derfor åbnede vi en gruppe på Facebook i første omgang, og spurgte om hjælp og støtte fra de reality-folk, som vi kender. Der er rigtig mange som har sagt ja til at hjælpe med at samle ind i de byer, de bor i rundt omkring i landet, siger Lenny.
Herunder kan du se mere om og følge Projekt julegaver samt give et bidrag til indsamlingen. 

 

View this post on Instagram

 

– @melinabuur og jeg er gået igang med en kæmpe opgave, som vi ALLE SAMMEN kan få til at lykkes. Vi er gået igang med en indsamling til børn på børnehjem, som vi kommer rundt og aflevere gaver til i hele Danmark d. 23-24 December. Størstedelen af projektet kommer til at foregå her på Instagram @projekt_julegave og facebook Projekt julegave. Vi kommer rundt og deler flyers ud i byer både i Jylland, på Fyn og Sjælland. I kan løbende følge med på vores Instagram og facebook, hvor vi holder jer opdateret under hele projektet. I kan allerede nu donere penge til julegaver, så de små dejlige børn kan få en fantastisk jul ❤️ – Reg. Nr. 5376 konto nr. 0000521838 Mobilepay: 20823712 @projekt_julegave #projektjulegave #jul #kærlighed #børnehjem

A post shared by Projekt julegave? (@projekt_julegave) on